Γ’ Εθνική: Α.Ε.Κιλελέρ – Θύελλα Κατσικά 1-1

Παύλος Καλεμκερίδης
4 Λεπτά αναγνωσης

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής συναντήθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αγιάς το Κιλελέρ με την Θύελλα Κατσικάς, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η Θύελλα αν και για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, δεν κατάφερε να φύγει με το «πολυπόθητο» τρίποντο, καθώς ισοφαρίστηκε άμεσα από το Κιλελέρ.

Ατύ«Χ»ησε στο τέλος η Κατσικά, 1-1 με το Κιλελέρ (video)

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν ωραίο ρυθμό και να απειλούν κυρίως από στημένα, ενώ αμφότερες είχαν από μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

Το ξεκίνημα βρήκε την Κατσικά να χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Πάκο από κοντά να στέλνει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα, από εκτέλεση φάουλ του Εμβραΐζογλου μόλις στο 8΄ η μπάλα έμεινε στην περιοχή του Μισιρλή με τον Πάκο ως τελευταίος αποδέκτης να χάνει μοναδική ευκαιρία.

Στο 9΄ εκτέλεση φάουλ του Βαγενά για τους γηπεδούχους, με τον Παππά να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα, ενώ στο 11΄σουτ του Χατζησαββίδη πέρασε ψηλά άουτ.

Στα μισά του ημιχρόνου και στο  22΄ χτύπημα φάουλ σε καλό σημείο για την Κατσικά με τον Κωσταμένα να στέλνει άουτ την μπάλα, ενώ στο 24΄ χαμένη διπλή ευκαιρία για το Κιλελέρ με τα σουτ των Χατζησαββίδη και Χατζή να απομακρύνονται από τον Παππά αρχικά και στην συνέχεια ο Ντόντης να διώχνει πάνω στην γραμμή.

Στο 44΄ εκτέλεση φάουλ του Κωσταμένα με την μπάλα να είναι στην μικρή περιοχή και τελικό αποδέκτη τον Σκανδάλη που έκανε το σουτ και κέρδισε το κόρνερ.

Το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Κατσικά μπήκε πιο δυνατά, δείχνοντας και την ανωτερότητα της από τον αντίπαλο της, και στο 46΄ είχε ευκαιρία με τον Παππά να δίνει στον Σκανδάλη που δεν πρόλαβε να σταματήσει καλά την μπάλα από θέση βολής και εκείνη να καταλήγει άουτ, ενώ στο 52΄ ακόμη μια χαμένη ευκαιρία με τον Παππά για την Θύελλα, με την μπάλα να έχει την ίδια κατάληξη.

Στο 58΄ο Πότσης βρήκε ωραία τον Κωσταμένα με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.https://www.youtube.com/embed/_ygnj2ew4mk?si=mqocKe-gRar-rZO4

Στο 67΄ σουτ του Μπαρούτα για τους γηπεδούχους με την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια. 

Στο 77΄  η Κατσικά πήρε το προβάδισμα, όταν από μπαλιά του Πότση στην πλάτη της άμυνας, ο Παππάς με σουτ από πλάγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Αμέσως  μετά ο τερματοφύλακας της Θύελλας, Παππάς απέκρουσε το σουτ του Κούκου.

Σε μια φάση από εκτέλεση κόρνερ του Κούκου το Κιλελέρ κατάφερε να  ισοφαρίσει το ματς, με τον Βλησαρούλη στο 82΄, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο τέλος για ακόμη ένα γκολ, όταν στο 86΄ ο Παππάς και πάλι με σουτ από κοντά ανάγκασε τον Μισιρλή να αποκρούσει σωτήρια την μπάλα.

Άτυχος της ημέρας ο νεαρός Λόκας, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο.

Διαιτησία: Γκουντέλας (Λεωνίδας-Κατσαρός)

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισιρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Αλτάνης, Χατζής (65’Κούκος), Χατζησαββίδης (75’Μπάρδας), Κατσαμάγκας (75’Βλησαρούλης), Χασομέρης, Βαγενάς.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας):Παππάς Δ., Εμβραΐζογλου (87΄Φίλιος), Μελιγγιώτης, Ντόντης, Πάκος (61’Γούλας), Βασιλάκης, Πότσης, Πολυχρόνης (61′ Τουρμούσογλου), Σκανδάλης, Κωσταμένας (80’Λόκας), Παππάς

Ρεπορτάζ αγώνα – Φωτογραφίες

Αγγελική Σιώλου – passport.gr

Share This Article