Γ’ Εθνική: Ανασύνταξη δυνάμεων στην Α.Ε.Π.Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Χωρίς…ανάσα, συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΠ Κοζάνης, για μια ακόμα μάχη την Τετάρτη.

Αυτή τη φορά αντίπαλος η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, την ομάδα της Θεσσαλίας που μας είχε κόψει δύο βαθμούς στον πρώτο γύρο στην έδρα μας.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, μετά τη δυναμική εμφάνιση του Σαββάτου, όπου και ισοπέδωσε τον Εδεσσαϊκό με σκορ 3-0, καλείται να δώσει συνέχεια στις έξοχες εμφανίσεις της.

Με τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια, επιτέλους η ΑΕΠ Κοζάνης, μια ομάδα με τον πιο χαμηλό μέσο όρο ηλίκιας, με παιδιά 15 και 16 χρονών στην ενδεκάδα της, έχει κερδίσει το σεβασμό όλων -έστω και λίγων πια….- υγειών φιλάθλων σχεδόν σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Ο βαρύς τραυματισμός του Πέτρου Κουντούρη, λόγω κακών κατασκευών στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης, έχει βαρύνει το κλίμα στο Σωματείο μας και έχει πεισμώσει ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές μας.

Οι τελευταίες προπονήσεις, με πολλή τακτική και στατικές φάσεις, είχαν και συχνές ομιλίες του τεχνικού μας κ. Σάββα Μπιτσώρη κυρίως σε ό,τι αφορά την αυτοσυγκέντρωση και ότι πρέπει να δοθεί η ανάλογη συνέχεια.

Την Τετάρτη, ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμα σκληρό παιχνίδι. Δυστυχώς, υπάρχει μεγάλη ανησυχία από την τοποθέτηση διαιτητών και μάλιστα αυτών που μόλις πριν μια βδομάδα στην Ελασσόνα, έδωσαν εξετάσεις και ήταν το λιγότερο…κάκιστοι.

Το φαινόμενο της διαιτησίας, ιδιαίτερα στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια, φαίνεται να απασχολεί τους υπεύθυνους…αλλά προς τη λάθος κατεύθυνση και σίγουρα όχι για το καλό του ποδοσφαίρου.

Πηγή: aepkozanis

Share This Article