Γ’ Εθνική: Αναγέννηση Άρτας – Καστοριά 0-0

Παύλος Καλεμκερίδης
4 Λεπτά αναγνωσης

Όρθια έμεινε η Καστοριά στην Άρτα, αποσπώντας λευκή ισοπαλία (0-0), απο την τοπική Αναγέννηση, μετά από ένα ωραίο κι ανοιχτό παιχνίδι.

Οι παίκτες της Καστοριάς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν, δείχνοντας τις επιθετικές τους αρετές, να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους.

Έτσι στο 6′ λεπτό το σουτ του Τσάνι έφυγε άουτ. Στο 9′ ο Κόκκας έκανε σουτ από καλή θέση, το οποίο εξουδετέρωσε ο Μπαλαούρας.

Στο 11’λεπτό στη σέντρα σουτ του Τσελεπή, έδιωξε ο Μπαλαούρας με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ, από το οποίο έχουν νέα φάση οι φιλοξενούμενοι με άστοχη κεφαλιά.

Στο 12′ ο Μπαλαούρας έδιωξε και πάλι δύσκολα την κεφαλιά του Αντωνιάδη. Στο 21΄ το σουτ του Τσάνι δεν βρήκε στόχο.

Με την παρέλευση του πρώτου 20λέπτου οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι κι άρχισαν να βγαίνουν με αξιώσεις στην περιοχή της Καστοριάς.

Έτσι στο 24′ το καλό φαλτσαριστό σουτ του Μπεκατώρου, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 25′ η κεφαλιά του Θεοδωράκη, μετά από κόρνερ, έφυγε πάνω από την εστία της εστίας του Κράτσιου.

Στο 26′ μετά από σέντρα του Παπανίκου, πετάχτηκε ο Ζυγκερίδης και έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία των φιλοξενουμένων.

Στο 29′ λεπτο ύστερα από σέντρα του Παπανίκου, ο Κωνσταντίνου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά, υπο την πίεση των αμυντικών της Καστοριάς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη ευκαιρία.

Στο 31′ λεπτό ο Ζυγκερίδης έκανε ωραία προσπάθεια, και σούταρε, με τον Κράτσιο να μπλοκάρει τη μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Στο 33′ πολύ επικίνδυνη φάση για την Καστοριά, με τον Τσάνι να σουτάρει και την μπάλα να σταματά σε σώματα προ της γραμμής!

Στο 34′ η προβολή του Ζυγκερίδη από καλή θέση, έφυγε και πάλι εκτός εστίας. Στο 41′ ο Κωνσταντίνου έφυγε απέναντι σε έναν αντίπαλο, τον απέφυγε και κέρδισε φάουλ, όπου με την εκτέλεση του είχε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με τον Κράτσιο να μπλοκάρει.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν κι έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους, όμως όσο περνούσε η ώρα και δεν ερχόταν το γκολ, άρχισαν να παίζουν ανορθόδοξα, με αποτέλεσμα να παραχωρήσουν την ισοπαλία.

Στο 53′ μεγάλη φάση για την Αναγέννηση Άρτας, με τον Κυριάκη να κάνει προσωπική ενέργεια όμως την μπάλα να σταματά σε σώματα στη γραμμή.

Στο ίδιο λεπτό (53′) σε κεφαλιά του Λισγάρα μετά από κόρνερ, είχαμε δύσκολη επέμβαση του Κράτσιου. Στο 55′ ένα επικίνδυνο σουτ του Τσελεπή δεν βρήκε στόχο, αφού η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπαλαούρα.

Στο 57′ μετά από σέντρα του Παπανίκου στο δεύτερο δοκάρι, η καρφωτή κεφαλιά του αμαρκάριστου Κωνσταντίνου, έφυγε ελάχιστα άουτ!

Στο 69′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπανίκου, ο Παππάς ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι, σούταρε πολύ άουτ! Στο 70′ μετά από σέντρα του Παπανίκου, ο Κωνσταντίνου μόνος και πάλι, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα άουτ!

Στο 80′ μετά από σέντρα του Παππά, από τα αριστερά, ο Ζυγκερίδης κόβεται από αντίπαλο, με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από την εστία, σε κόρνερ!

Στο 93′ νέα φάση στην περιοχή της Καστοριάς, νέα κεφαλιά, στην αγκαλιά του Κράτσιου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αναγέννηση Άρτας(Tζιάρρας): Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης (76΄ Φερεντίνος), Παππάς, Κωνσταντίνου, Πάνος, Ζυγκερίδης, Κορομηλάς (46΄ Κυριάκης), Θεοδωράκης.

Καστοριά(Δημητρίου): Κράτσιος Χ,Σαββόπουλος Κυρ., Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου, Μωυσιάδης (67’Αφεντουλίδης), Κόκκας (78’Δεληζήσης), Τσάνι, Τσελεπής (67’Κυριζάκης), Μανακίτσας, Κράτσιος Αργ., Σαββόπουλος Ευαγ.

Διαιτητής: Φίτσας Γεώργιος (ΕΠΣ Πρεβέζας – Λευκάδος)

Βοηθοί: Νάστος Ζώης (ΕΠΣ Πρεβέζας – Λευκάδος)
Ζιώγας Αλέξανδρος (ΕΠΣΠρεβέζας – Λευκάδος)

Πηγή: Kastoria fc official

Share This Article