Γ’ Εθνική: Αιγινιακός – Ερμής Αμυνταίου 3-0

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Στο “Γιάννης Παραλυκίδης” ο Αιγινιακός χωρίς να δυσκολευτεί ιδιάτερα πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας απέναντι στον Ερμή Αμυνταίου με 3 – 0 και βελτιωσε την βαθμογική του θεση στον δεύτερο όμιλο .

Οι γηπεδούχοι του Σωτήρη Ζιώγα ήταν σαφώς ανώτεροι του αντιπαλου τους και δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών για μια μεγαλύτερη σε έκταση νίκη .

Ο Ερμής κινήθηκε φιλότιμα μ νεανικό σχήμα, αλλά δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί  ανταγωνιστικός κόντρα στους Αιγινιώτες.

Φάσεις – γκολ

Στο 9′ ο Προβατίδης εκτέλεσε ωραία φάουλ, ο Χατζηδίμπας γύρισε τη μπάλλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Ραφαήλ Παρδάλης με υποδειγματικο πλασσε έκανε το 1 – 0 .

Στο 48′  Ηλίας Προβατίδης με απευθείας κτύπημα φάουλ “ξεγέλασε” τον αντίπαλο γκολκίπερ και διπλασίασε τα τέρματα του Αιγινιακού.

Στο 69′ ο Παρδάλης έγινε δημιουργός και βρήκε θαυμάσια στον κενό χωρο τον Ευριπίδη Μιτακίδη, οποίος με ψηλοκρεμαστό σούτ “κρέμασε” τον τεματοφύλακα του Ερμή Μπουκτσή κάνοντας το 3- 0 .

Διαιτητής ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος και Βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Αλέξανδρος Τσακιρόπουλος και Νικόλαος Κολιπέτρος όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις :

Αιγινιακός (Σωτήρης Ζιώγας) Κουγιουμτζόγλου, Δαραής, Κακατάτσιος,   Κιρκιλιανίδης, Χατζηδίμπας Β., Δελιόπουλος (76′ Παπαϊωάννου), Χατζηκωσταντίνου, Προβατίδης (68′ Μαργαρίτης), Παρδάλης( 68′ Τασιώνας), Μιτακίδης (82′ Τοπαλίδης), Ροντρίγκες (76′ Ξυδούς) .

Ερμής Αμυνταίου ( Δημήτρης Αλιατίδης)Μπουκτσής Α., Schenker (5′ Κεσίδης), Τσαρλίκης (33′ Βλαχόπουλος), Άτσκα, Τσέλα, Ρακόπουλος (90′ Κοάτσης) , Σπαναδωνίδης (90′ Ιωάννου), Ρόμπης ( Τεκίδης), Δόμτσης, Κόκλης.

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Δείτε τα γκολ του αγώνα εδώ

Share This Article