Γ’ Εθνική: Άρης Φιλιατών – Πιερικός 2-4

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης
Share Button

Πληρώνοντας το πολύ κακό ξεκίνημα ο Άρης Φιλιατών υπέστη την πρώτη εντός έδρας ήττα από τον φιλόδοξο Πιερικό με σκορ 4-2.

Το συγκρότημα του Μουρούτη είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακή εκκίνηση μετρώντας δύο νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια και φιγουράριζε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Απόλυτος αιφνιδιασμός από Πιερικό και γρήγορο 3-0

Η ομάδα της Κατερίνης πραγματοποιώντας εκρηκτικό ξεκίνημα κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους καθώς πριν την συμπλήρωση των πρώτων είκοσι λεπτών προηγήθηκε με 3-0 βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.

Στο 8ο λεπτό ο Σεχολάρι αξιοποίησε σέντρα του Τσαγκαλίδη από τα αριστερά δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους οι οποίοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους στο 14ο λεπτό με “δράστη” τον Κέρι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κωνσταντάκο.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν ζαλισμένοι και σαστισμένοι με αποτέλεσμα ο Πιερικός να φθάσει και στην επίτευξη τρίτου τέρματος με τον Παπαδόπουλο να παίρνει την ασίστ από τον Τάτο και με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή να γράφει το 0-3 στο 20ό λεπτό κόντρα σε έναν αποσβολωμένο Αρη Φιλιατών.

Οι στριμωγμένοι στα σχοινιά γηπεδούχοι έδειξαν σημεία ζωής και στο 23′ λεπτό μείωσαν σε 1-3 με σκόρερ τον…συνήθη ύποπτο Τάσο Γώγο να σκοράρει για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Από προωθημένη μεταβίβαση, ο βοηθός σήκωσε τη σημαία του υποδεικνύοντας οφ-σαιντ, η άμυνα του Πιερικού βλέποντας το σταμάτησε, όμως ο Γώγος που ήρθε από πίσω συνέχισε την προσπάθεια και μείωσε σε 1-3.

Το γκολ μέτρησε από τον διαιτητή, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τον πάγκο του Πιερικού, με τον διαιτητή να αποβάλλει τον προπονητή των “μελανόλευκων”, Περικλή Αμανατίδη!

Οι Κατερινιώτες είχαν την τελευταία λέξη στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας και τέταρτο γκολ. Στο 45′ ο Κέρι έβγαλε σέντρα στην περιοχή και ο Παπαδόπουλος με σουτ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-4 για τον Πιερικό!

Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη, άμβλυνε τις εντυπώσεις ο Μούστα

Μετά τον φρενήρη ρυθμό και τον καταιγισμό γκολ στο πρώτο μισό, στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Ο Πιερικός διαφύλαξε το προβάδισμα και ο Άρης κυνήγησε ένα δεύτερο γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και το πέτυχε στο 85′ λεπτό με τον Μούστα αλλά τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει.

Διαιτητής: Τσιώρης (ΕΠΣ Άρτας

Βοηθοί: Μέκιος – Αθανασίου (ΕΠΣ Άρτας)

Άρης Φιλιατών : Κωνσταντάκος, Μαντζούκης, Ντόντης, Πότσης, Τριανταφυλλίδης, Ρουμπής, Γώγος, Εμβραϊζογλου, Μπίκας, Μπλέτσας, Φερεντίνος

Πιερικός: Κίναλης, Ιβάν, Κωτσιόπουλος, Τσαγκαλίδης, Μυρωτής, Λαγός, Τάτος, Παπαδόπουλος, Ίννος, Κέρι, Σεχολάρι.

Πηγή: thesprotikospalmos.gr

Share This Article