Γ’ Εθνική:Πανθρακικός – Καβάλα 0-1

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, δυνατές μονομαχίες, πάθος, αποβολές και συγκινήσεις, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες που αναμετρήθηκαν μεταξύ τους στην Κομοτηνή.

Ο ΑΟΚ κατέκτησε ένα τεράστιο τρίποντο στην έδρα του Πανθρακικού, επιδεικνύοντας μέταλλο και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Ξεπέρασε το εμπόδιο ενός υπολογίσιμου αντιπάλου, στην κούρσα πρωταθλητισμού που συνεχίζει να δίνει για την κατάκτηση της ανόδου στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες με Καρακώστα και Βασίλη Παπαδόπουλο. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την ένταση στο παιχνίδι τους και πήραν περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε χρονικό διάστημα 5 λεπτών εξελίχθηκε και το σημαντικότερο κομμάτι του παιχνιδιού, αρχικά με την αποβολή του Σίλβα (75′), το κερδισμένο πέναλτι του Μέτσε που μετέτρεψε σε γκολ ο Τζελίδης (77′) και την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε λίγο μετά ο Δημητριάδης (80′).

Στο τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης, οι «αργοναύτες» δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα από τον Πανθρακικό, φτάνοντας χωρίς άγχος στην πολυπόθητη νίκη. ΑΟΚ και Νέστους παραμένουν στις 2 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με διαφορά 9 βαθμών.

Α.Ο.Καβάλα: Αστράς, Καζαντζίδης, Σμίλτος, Περδίκης, Δημητριάδης, Μέτσε, Σαμπανίδης, Δαλιανόπουλος, Καρακώστας, Γκέκας, Παπαδόπουλος. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Λαγός, Τζελίδης, Στοΐνοβιτς.

Πηγή: proininews

Share This Article