Γ’ Εθνική:Θεσπρωτός – Εορδαικός Pre game

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Τον Θεσπρωτό θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Εορδαϊκού την ερχόμενη Κυριακή (10/3,15:00) στην Ηγουμενίτσα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Εορδαϊκός την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό.

Η ομάδα προέρχεται απο την «λευκή»ισοπαλία με την Λευκίμμη στην Κέρκυρα, ένα αποτέλεσμα που δεν έφερε χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας καθώς μ’ αυτή την απώλεια βαθμών η ομάδα υποχώρησε από  την 10η στην 12η θέση με την διαφορά ωστόσο να βρίσκεται στον πόντο. 

Ο Θεσπρωτός(10ς-36βαθ.) βρίσκεται σε μια σταθερά ανοδική πορεία και επέστρεψε στην θέση παραμονής έπειτα από αρκετό καιρό. Την περασμένη αγωνιστική πήρε ένα σπουδαία διπλό με 0-1 από την Καστοριά και έπιασε την 10η θέση.

Σ’ αυτήν την θέση η ομάδα της Ηγουμενίτσας δεν φαίνεται να νιώθει ασφάλεια καθώς έναν βαθμό πίσω βρίσκεται ο Εορδαϊκός και ο Αστέρας Πετριτή.

Με τον Εορδαϊκό να έχει την ευκαιρία εφόσον πάρει το διπλό να επιστρέψει και στην 10η θέση και να δημιουργήσει μια διαφορά (2) βαθμών απέναντι σε μια ομάδα η οποία όπως φαίνεται θα παλέψει σκληρά για την 10η θέση.

Το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής αποκτά το ρόλο ενός ντέρμπι καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη. Η περίπτωση νίκης δεν θα ήταν υπερβολή να ερμηνευτεί ως ένα σπουδαίο βήμα παραμονής διότι το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος -απομένουν 8 αγωνιστικές- και μια νίκη απέναντι σε έναν συνεκδικητή πάντα μετράει περισσότερο.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με το «χορταστικό» 3-3.

Μάλιστα ο Εορδαϊκός βρέθηκε να χάνει με 1-3 στο ημίχρονο ωστόσο στο δεύτερο μέρος ήταν καθηλωτικός και πέτυχε δυο τέρματα που του έδωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ορίστηκαν οι διαιτητές

Διαιτητές του αγώνα όπως ανακοινώθηκε απο την ΚΕΔ θα είναι ο κ. Σαφαρίκας Ευάγγελος (Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς τους κκ. Μπάκα Ιωάννη & Κεφαλή Γεώργιο ( Αιτωλοακαρνανίας).

Παρατηρητής του αγώνος θα είναι ο κ.Γούκος Δημήτριος (ΕΠΣ Ηπείρου).

Eordaikos fc

Share This Article