Γιώργος Τσέπουρας (Προπονητής Εορδαϊκού) “Θέλουμε να κάνουμε το 3×3 την Κυριακή”

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Τον προπονητή του Εορδαϊκού φιλοξενεί σήμερα η Αθλητική Ανασκόπηση

Ο κόουτς της ομάδας της Πτολεμαϊδας μας είπε:

“Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση στην ομάδα μας..τα παιδιά δουλεύουν στις προπονήσεις και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που λειτουργούμε,τόσο η Διοίκηση όσο και οι ποδοσφαιριστές μου.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη παίξαμε μόνο 2 αγώνες αλλά δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και όλοι λειτουργούμε σύμφωνα με το πλάνο μας…

Θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο χρόνο με το χρόνο.Την Κυριακή παίζουμε εντός έδρας με τους Δαναούς μια πολύ καλή ομάδα που έχει ξεχωρίσει εδώ και λίγα χρόνια για την δουλειά που γίνετε με ένα αξιόλογο προπονητή τον φίλο μου τον Θεόφιλο Παπαδόπουλο.

Χαίρομαι που πολλά νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομής των Δαναών, παίζουν στην ανδρική ομάδα και πραγματικά αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας.

Εμείς στον Εορδαϊκό πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο.Η φανέλα και η ιστορία της ομάδας είναι βαριά και όλοι πρέπει να δείχνουμε σεβασμό.”.

Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Κοζάνης θα έχει ενδιαφέρον πιστεύω την φετινή χρονιά με 4-5 ομάδες πολύ δυνατές.

Ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε και να τερματίσουμε πρώτοι.Η θέση του Εορδαϊκού δεν  είναι να αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα η θέση του είναι οι επαγγελματικές κατηγορίες.

Επιμέλεια συνέντευξης:

Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article