Γιορτή του Taekwondo: Έμπνευση, Αγωνιστικότητα και Συνεργασία στο WEEKEND SPARRING της Μακεδονικής Δύναμης”

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

H διοργάνωση του WEEKEND TAEKWONDO SPARRING από τον σύλλογο Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης συγκεντρώνει 200 αθλητές από 25 συλλόγους της χώρας και 30 προπονητές, με στόχο την ανταλλαγή αγωνιστικών πληροφοριών, τη βελτίωση της αγωνιστικής ετοιμότητας και την προώθηση του ευ αγωνίζεσθαι.

Σημαντική διάσταση δίνει η παρουσία κορυφαίων αθλητών, όπως η Χάλκινη Παραολυμπιονίκης Χριστίνα Γκεντζού, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Φάνη Τζέλη, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Απόστολος Τεληκωστόγλου και ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης. Η συμμετοχή τους προσφέρει έμπνευση και πρότυπα για τους νεότερους αθλητές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους τους προπονητές για την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή τους, ενώ εκφράζει ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη στον Δήμο Κοζάνης για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκόβρυσης, που αποτελεί στολίδι για την πόλη. Το συγκεκριμένο γυμναστήριο δεν θα φιλοξενήσει μόνο το WEEKEND SPARRING, αλλά και το δημοφιλές Snow Camp Taekwondo από τις 2 έως τις 6 Ιανουαρίου του 2025 , προσφέροντας στους αθλητές ένα ιδανικό περιβάλλον για προπονήσεις υψηλού επιπέδου και αγωνιστική προετοιμασία.

Αυτές οι δράσεις ενισχύουν το αθλητικό προφίλ της περιοχής και προάγουν τις αξίες της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, ενισχύοντας τη συνοχή της κοινότητας του Taekwondo σε εθνικό επίπεδο.και προάγουν τον αθλητικό τουρισμό στην περιοχή μας

Share This Article