Γιάννης Κωνσταντέλιας: ΠΑΟΚ και Σάλτσμπουργκ ετοιμάζονται για ένα ιστορικό deal

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης
Γιάννης Κωνσταντέλιας: ΠΑΟΚ και Σάλτσμπουργκ ετοιμάζονται για ένα ιστορικό deal

O Γιάννης Κωνσταντέλιας ετοιμάζεται να γίνει η πιο μεγάλη πώληση του ΠΑΟΚ και η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Red Bull Ζάλσμπουργκ. Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει στην τελική πρόταση των Αυστριακών.

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ώρες για το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια, με την Red Bull Ζάλσμπουργκ να πιέζει και τον ΠΑΟΚ να πρέπει να αποφασίσει για το πιο ακριβό πετράδι του.

Μετά το διπλό «όχι» οι Αυστριακοί έχουν καταθέσει τη νέα βελτιωμένη πρόταση, που πλησιάζει στα «θέλω» των Πρωταθλητών Ελλάδας, με το πάγιο ποσό να πλησιάζει τα 17,5 εκατομμύρια Ευρώ συν 17,5% ποσοστό μεταπώλησης.

Τα οικονομικά δεδομένα έχουν γνωστοποιηθεί στον Ιβάν Σαββίδη που έχει τον τελευταίο λόγο και σε συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα πάρει, ίσως και εντός της ημέρας, την τελική απόφαση.

Την ίδια στιγμή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμφωνία του «Ντέλια» με την αυστριακή ομάδα για τετραετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές άνω του 1.5 εκατομμυρίου Ευρώ.

Αν όντως επαληθευτούν τα νούμερα της διαφαινόμενης συμφωνίας των δύο συλλόγων, ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής θα γίνει η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα ο 21χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Red Bull Ζάλτσμπουργκ.

Μέχρι τώρα τα 13 εκατ. Ευρώ που έδωσε για την απόκτηση του Λούκας Γκούρνα-Ντουάθ είναι στην πρώτη θέση της λίστας των αγορών της αυστριακής ομάδας και ακολουθούν οι Μπρέντεν Άαρονσον (12,7 εκατ. Ευρώ) και Νόα Οκαφόρ (11,2 εκατ. Ευρώ), με τον Ερλινγκ Χάλαντ να έχει αποκτηθεί έναντι 8 εκ. Ευρώ και ο Σαντιό Μανέ έναντι 4 εκ. Ευρώ.

Share This Article