Γ’Εθνική:  Μακεδονικός Φούφα – Π.Ο.Ελασσόνας την Κυριακή στην Πτολεμαΐδα… “καίγεται” για βαθμούς η ομάδα της Εορδαίας

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Με την 15η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 2ο Όμιλο για τον γηπεδούχο Μακεδονικό Φούφα που φιλοξενεί την προσεχή Κυριακή 19/02 και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας.

Ο Μακεδονικός Φούφα που προέρχεται απο την λευκή ισοπαλία μέσα στην Κρηστώνη επί του γηπεδούχου ΠΑΟΚ Κρηστώνης.Η ομάδα του Κώστα και Παντελή Καπετάνου πάλεψε το παιχνίδι ,παρά τις έλλειψης πολλών βασικών της παικτών….πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και την Κυριακή θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Π.Ο.Ελασσόνας.

Η ομάδα της Εορδαίας με 3 νίκες 3 ισοπαλίες και 8 ήττες,και συντελεστή τερμάτων 9-9,έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.Πάντως υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία στην ομάδα που θέλουν να ξεκινήσουν την μεγάλη προσπάθεια τους για την σωτηρία της ομάδας από την Κυριακή.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα της Ελασσόνας προέρχεται από την ήττα της με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου,και θέλει κι αυτή να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς με 4 νίκες,7 ισοπαλίες,και 3 ήττες και συντελεστή τερμάτων 9-9 σε άμυνα και επίθεση βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία,αλλά ο έμπειρος κόουτς εφιστά την προσοχή των ποδοσφαιριστών του,διότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι βαθμολογικής σημασίας περισσότερο για τους γηπεδούχους που κάθε απώλεια βαθμών εντός έδρας,θα δυσκολεύει η υπόθεση παραμονή στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article