Α’ Κατηγορία: Νίκη ανάσα για την Δόξα Βέρμιου Πύργων με 2-1 απέναντι στον Αλιάκμων Αιανής

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Νίκη ανάσας για την Δόξα Βερμίου Πύργων με σκορ 2-1.

Η ομάδα του Βαγγέλη Καραγεωργίου έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Χάρη Σιδηρόπουλο κατάφερε να κάμψει το αξιόμαχο του Αλιάκμων Αιανής.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Δόξας Βερμίου Πύργων προηγήθηκε στο 20’λεπτό και στο 33′ με τον Χάρη Σιδηρόπουλο ενώ έχασε και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους μέχρι το 80 λεπτό όπου είχε δοκάρι και ευκαιρίες για να κλειδώσει το ματς.

Όταν όμως δεν σκοράρεις η μπάλα “τιμωρεί”. Η ομάδα της Αιανής μείωσε στο 85′ λεπτό με αποτέλεσμα το άγχος να μεταφερθεί στην ομάδα των Πύργων που τελικά κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης με σκορ 2-1 και να ανέβει στην βαθμολογία.

Η Διοίκηση των Πύργων συνεχάρει παίκτες και προπονητή για την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας. Η Διαιτησία του αγώνα ήταν άριστη.

Δόξα Βέρμιου Πύργων:(Καραγεωργίου) Τσιτλαχίδης ,Χριστοφορίδης, Πουλτίδης,Μούκας,Κοσμίδης, Βαγκόπουλος,Χαραλαμπίδης,Νίκου Γεωρ,Σιδηρόπουλος,Νίκου Ιωαν,Λεμονής.

Αναπληρωματικοί:Βαλαβάνης Αντ,Τσάκος Σ,και Καϊσιδης Κ.

Αλιάκμων Αιανής: Vranozi,Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Μαρτιρόσοβ,Μαρούδης,Μαντασάς, Τζέλλος, Μπουρνιώτης,Μπαλιάκας, Χατζηαθανασίου, Ζησιός

Αναπληρωματικοι:Ντούμπας, Δημητράκης,Δάλλης,Ντούμπας, Πελέκας,Μπούλης,Κύρινας, Γιαννακόπουλος,Βαβλιάρας

Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί:Τζιαμπάζης – Κάμπερ

Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article