Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ελπίδες Α.Ε.Κοζάνης – Ερμής Πλατανορεύματος 6-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με νίκη συνέχισαν οι Ελπίδες Α.Ε.Κοζάνης απέναντι στον Ερμή Πλατανορεύματος το πρωί της Κυριακής στο Στρατιωτικό γήπεδο Κοζάνης.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αντωνιάδη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο 2ο ημίχρονο του αγώνα με αποτέλεσμα να πάρουν εύκολα την νίκη και το τρίποντο απέναντι σε έναν Ερμή που το πάλεψε στο πρώτο μέρος,έχασε ευκαιρίες αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κακός και οι τραυματισμοί κόστισαν στην προσπάθεια του.

Πάντως οι ποδοσφαιριστές του Στρατού Ζαφειρίου δείξανε ότι μπορούν να τα πάνε καλύτερα,το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Τα γκολ του αγώνα

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες να αρέσκονται σε παιχνίδι κατοχής χωρίς πολλές ευκαιρίες στις δύο εστίες.

Στο 43′ ο Γιαννόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι

Στο 58′ ο Παλούκας θα διπλασιάσει τα τέρματα για τους κιτρινόμαυρους,ενώ στο 63′ ο Ζαφείρης θα κάνει το 3-0.

Κάπου εκεί το παιχνίδι άνοιξε πολύ με τις δύο ομάδες να ανεβοκατεβαίνουν στις αντίπαλες εστίες με τις Ελπίδες να διαθέτουν περισσότερες δυνάμεις.

Στο 70′ λεπτό Πεσλής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τριανταφυλλίδη κάνοντας το 4-0,ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 4-1 με γκολ του Κατσαντώνη.

Στο 78′ λεπτό ο Σπυριδόπουλος έκανε το 5-1,και το σκορ έκλεισε ο 14χρονος Χατζηλαζάρου κάνοντας το τελικό 6-1.

Με αυτή την νίκη οι Ελπίδες ΑΕΚ έφτασαν τους 6 βαθμούς πλησιάζοντας την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα,ενώ την επόμενη αγωνιστική(4η) έχουν το προγραμματισμένο ρεπό.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Στρατού Ζαφειρίου έμεινε στους 3 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτούν την Αναγέννηση Αργίλου στο Πλατανόρευμμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ελπίδες Α.Ε.Κοζάνης(Νίκος Αντωνιάδης)Αστεριάδης,Καραδήμος,Παλούκας, Παπαθανασίου,Τσάμης,Πλιάκης, Ζαφείρης, Σπυριδόπουλος,Ζέρβας,Γιαννόπουλος,Πεσλής

Ερμής Πλατανορεύματος(Στράτος Ζαφειρίου)Τριανταφυλλίδης,Κατσαντώνης, Σούλα, Παπαστέργιος, Δασκαλόπουλος, Βαρσάμης, Ζαφειρίου, Παυλίτσας, Κουρτίδης, Καψαλιάρης, Τσάλα

Περισσότερες φωτογραφίες https://www.facebook.com/share/p/WNCxyucu5Bo9Mi5J/

Ρεπορτάζ – βίντεο – φωτογραφίες

Παύλος Καλεμκερίδης – Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article