Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Α.Ε.Κοζάνης – ΠΑΟ Κοίλων 0-5…τα highlights του αγώνα (video)

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Βαριά ήττα υπέστη η Α.Ε. Κοζάνης στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής απέναντι στον Π.Α.Ο. Κοίλων στην Λευκόβρυση.

Οι κιτρινόμαυροι, με πολλές απουσίες, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 πριν κλείσει το δεκάλεπτο και δεν μπόρεσαν στην συνέχεια να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

Κάτω από την εστία της ΑΕΚ αγωνίστηκε ο μέσος Ευθύμης Πουτογλίδης καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας Γκανάτσιος ενεπλάκη σε ατύχημα δύο ώρες πριν το παιχνίδι και διεκομίσθηκε στο νοσοκομείο (ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό, πέρα από ράμματα και εκδορές).

Το σκορ άνοιξε με ωραίο σουτ στο “Γ” ο Καλατσανάς στο 4′.

Στο 6′ δυνατό σουτ του Νικολαϊδη από αριστερά βρήκε την συμβολή των δοκών της ΑΕΚ.

Στο 9′ έγινε το 0-2 όταν μετά από σέντρα του Κικίδη και κεφαλιά του Σαββίδη η μπάλα βρήκε στον Βεντούλη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 13′ σουτ του Αθανασιάδη από αριστερά βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 20′ θεαματικό ψαλιδάκι του Μίχου πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 24′ ωραία εναλλαγή της μπάλας των παικτών του Π.Α.Ο Κοίλων, ο Καλατσανάς έδωσε στον Σαμαρά που μπήκε στην περιοχή και με δεξί σουτ έκανε το 0-3.

Στο 34′ ο Νικολαϊδης από αριστερά επιχείρησε μάλλον περισσότερο σέντρα παρά σουτ, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί, η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της και πήρε την πρωτοβουλία χωρίς όμως να δημιουργεί μεγάλες φάσεις.

Στο 62′ έκλεισε το σκορ στο τελικό 0-5 όταν ο Αθανασιάδης από αριστερά έστρωσε στον Μηλιδώνη που με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 75′ σουτ του Ντούκα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Ετσι ο Π.Α.Ο. Κοίλων παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 52 βαθμούς, δύο βαθμούς μπροστά από την Α.Ε. Περδίκκα.

Η Α.Ε. Κοζάνης παρέμεινε στην 9η θέση ενώ μετά το κενό του Πάσχα θα αγωνιστεί στην Αιανή με τον υποβιβασμένο Αλιάκμωνα.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Πουτογλίδης, Παπαχαρίσης, Τσουλλχάϊ, Βεντούλης, Γουρζουλίδης, Τσιόκανος (80′ Κανδής), Αροσβίλι (46′ Ζαφειρόπουλος), Ανδρεόπουλος (62′ Βογιατζής), Μπόντης, Μίχος, Θεοδοσιάδης.

Π.Α.Ο. ΚΟΙΛΩΝ (Βασίλης Μαντζώλας): Ρουμπούλης, Κικίδης, Γιαμουρίδης, Σαββίδης, Τσιφτσής (73′ Γκοντοβάς), Κυπίρτογλου (80′ Φαρμάκης), Μηλιδώνης, Σαμαράς (66′ Σπυριδόπουλος), Καλατσανάς (66′ Ντούκα), Αθανασιάδης, Νικολαϊδης (73′ Λαζαριώτης).

Διαιτητής: Ζαφείρης.

Βοηθοί: Θεοδωρίδης, Ελευθεριάδης.

Δείτε το video του αγώνα

Πηγή: aekozanis

Share This Article