Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Έκανε deal με Μπάμπη Κεΐσογλου και Μάριο Παλάσκα ο Α.Σ.Ιωνικός περιοχής Βαθυλάκκου

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Εντυπωσιακή κίνηση της διοίκησης του Α.Σ.Ιωνικού περιοχής Βαθυλάκκου αφού πριν λίγες ώρες ήρθε σε συμφωνία με τον επιθετικό Μπάμπη Κεΐσογλου αλλά και με τον αμυντικό μέσο Μαρξιο Παλάσκα.

Οι νεοφώτιστοι της Κατηγορίας με σωστές αθόρυβες κινήσεις πλαισιώνουν την ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές “χτίζοντας” το παζλ του φετινού Ιωνικού.

Συστάσεις ιδιαίτερες δεν χρειάζονται για τον Μπάμπη Κεΐσογλου και τις επιθετικές ικανότητες και αρετές του.Ενας ποδοσφαιριστής που μπορεί να σκοράρει απ’ οποιαδήποτε θέση,και να δημιουργήσει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.Πολυ ικανός στις “στημένες” φάσεις και θρασύς στις ενέργειες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που ήρθε σε συμφωνία η Διοίκηση του Ιωνικού ο 20χρονος Μάριος Παλάσκας που θα δώσει  πολλές λύσεις στο χώρο του άξονα με την ικανότητα να “κρατά” μπάλα και να δημιουργεί.

Και τα δύο αποκτήματα προερχόμενα από την ομάδα της Καισαρειάς

Ο κόουτς Βασίλης Παπαζήσης “τρίβει” τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς βλέπει ότι η ομάδα του ενισχύεται και με έμπειρους ποδοσφαιριστές σε ένα άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Επιμέλεια: Athlitikianaskopisi.gr Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article