Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Τιτάν Σερβίων – Δόξα Βερμίου Πύργων 1-1 (βίντεο)

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στα Σέρβια μεταξύ του γηπεδούχου Τιτάν Σερβίων και της Δόξας Βερμίου Πύργων

Λίγη ώρα πριν το παιχνίδι ο κόουτς του Τιτάν Σερβίων ένοιωσε δυσφορία,δεν πήγε στο γήπεδο αλλά επισκέφτηκε τον οικογενειακό του γιατρό για λήψη οδηγιών.

Η Αθλητική Ανασκόπηση επικοινώνησε με τον έμπειρο κόουτς που χαίρει άκρας υγείας χωρίς να υπάρχει κάτι που να είναι σοβαρό, και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπόρεσε να είναι στον πάγκο της ομάδας του….αλλά άφησε έναν σημαντικό συνεργάτη του πίσω τον Δημήτρη Παρασκευά που τα πήγε εξίσου περίφημα στο κοουτσάρισμα.

Σε  ένα δυνατό παιχνίδι Τιτάν Σερβίων και Δόξα Βερμίου Πύργων πήραν από ένα βαθμό.

Στο 28′ λεπτό η Δόξα Βερμίου Πύργων άνοιξε το σκορ του αγώνα με τον Γκιούρο με ωραίο δυνατό σουτ κάνοντας το 0-1, και ελέγχοντας το παιχνίδι,ενώ στο 35′ τετ α τετ του Ευθύνη Νέστορα θα αποκρούσει ο Βαλαβάνης για τους φιλοξενούμενους.

Δείτε το γκολ της ισοφάρισης του Τιτάν Σερβίων

Η Δόξα Βερμίου Πύργων στεκόμενη καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο είχε ευκαιρίες να “κλειδώσει” το ματς χωρίς να τα καταφέρει.

Δοκάρι,πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες και σε ένα παιχνίδι που μπορούσαν οι φιλοξενούμενοι να πάρουν το τρίποντο…αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 95′ λεπτό μετά από κόρνερ και προβολή του 15χρονου Μπαλτά που πριν λίγα λεπτά είχε μπει στο παιχνίδι.

Δηλώσεις Τάσου Αραμαδανίδη(Δόξα Βερμίου Πύργων)

“Πλασματικό το σκορ σήμερα για την ομάδα μου,θεωρώ ότι αδικείται από το σκορ.Στο 2ο ημίχρονο κάθε 5-7 λεπτά είχαμε φάση μπροστά στην εστία των γηπεδούχων.

Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε άνετα και εύκολα,δεν το κάναμε και έχουμε εμείς την ευθύνη για αυτό.Δεχτήκαμε ένα γκολ στο 97′ λεπτό από κόρνερ,ενώ ο διαιτητής έδειξε 4 λεπτά καθυστερήσεις.Δεν είναι καλό να ρίχνουμε άλλου τις ευθύνες αλλά ήταν και αυτός ένας παράγοντας που μας στέρησε την νίκη.

Περιμένουμε να έχουμε και την τύχη μαζί μας…

Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι….

Τιτάν Σερβίων (Δημήτρης Παρασκευάς) Βήττας, Μουρατίδης, Τακίδης, Ταΐρης,Σκουτέλας,Νέστορας, Δήμος, Σαλτσίδης, Μοσχόπουλος Μαυροδήμος,Νέστορας Ευθ.

Στον πάγκο έκατσαν οι: Αντωνόπουλος,Ασμίνης,Βήττας Ιωαν,Πάσχος,Κακαλές,Μπάκανος,Μπαλτάς, Άλλα,Τόπι

Δόξα Βερμίου Πύργων(Τάσος Αραμαδανίδης)Βαλαβάνης,Τσιντός Πετ,Φερχάτι, Σερσέμης,Χαριτίδης,Τσιντός Χρ, Παπαδόπουλος,Γιορετσίδης, Σιδηρόπουλος,Γκιούρος, Χριστοφορίδης

Στον πάγκο έκατσαν οι: Νίκου Γιωρ,Νίκου Ιωανν,Ντίνας,Τσιτλαχίδης,Βαγκόπουλος, Βαλαβάνης,Τσαγκαλίδης,Δασκαλίδης

Διαιτητής: Καρατέρπος

Βοηθοί: Σάκκος – Γάτσου

Share This Article