Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας – Τιτάν Σερβίων 3-2

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

“Ματσάρα” στην Σιάτιστα μεταξύ του γηπεδούχου και πρωτοπόρου Μακεδονικού Σιάτιστας και του Τιτάν Σερβίων.

Νικητής ο Μακεδονικός Σιάτιστας με 3-2 απέναντι στην “ψυχωμένη” και πολύ καλά “διαβασμένη” ομάδα των Σερβίων, που με την σημερινή νίκη και το “τρίποντο”μένει μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης με 13 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο “συνήθης ύποπτος” Γιώργος Σικαλόπουλοςστο 9′ λεπτό βάζοντας τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ο Τιτάν όμως μπήκε δυνατά και αυτός στο παιχνίδι και έχασε ευκαιρία με φάουλ του Τακίδης να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι του Σωτήρη Μαυροδήμου ευτύχησαν να ισοφαρίσουν.με κεφαλιά του Μαυροδήμου στο 55’λεπτό.

Στο 66′ λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι μπαίνουν μπροστά στο σκορ με γκολ του Σίμου κάνοντας το 2-1.

Στο 70′ λεπτό  γίνεται το 2-2 με ωραία κεφαλιά του Βαβλιάρα για την ομάδα του Σωτήρη Μαυροδήμου.

Στο 79′ ο Τσιούκρας για τους γηπεδούχους θα ξαναβάλει μπροστά στο σκορ τον Μακεδονικό με 3-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα όμορφο και πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με πολλές ευκαιρίες.

Έτσι μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μακεδονικός Σιάτιστας παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης με 13 βαθμούς σε 5 παιχνίδια(4 νίκες και μία ισοπαλία),ενώ την επόμενη αγωνιστική (6η) θα ταξιδέψει στην Πτολεμαΐδα και θα φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο.

Από την άλλη πλευρά ο Τιτάν Σερβίων έμεινε στους 4 βαθμούς συγκομιδής(1 νίκη 1 ισοπαλία και 3 ήττες),την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει το Βελβεντό στην έδρα του.

Μακεδονικός Σιάτιστας(Θόδωρος Βόλτσης) Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος,Σίμος Χρ,Μπατσής,Μπούρτζος,Σίμος Βασ, Σικαλόπουλος,Τσιούκρας,Δούμας,Παπουτσίδης, Καλόγηρος

Στον πάγκο έκατσαν οι: Μέτσιος,Πεϊνης,Βλάχος,Ζοάρας,Μαντώς, Στάθης,Δίκος,Τσίτσαρης- Ντέρος,Μπατσής Βασ.

Τιτάν Σερβίων (Σωτήρης Μαυροδήμος) Κατηγιάννης, Μουρατίδης, Τακίδης,Ταΐρης,Σκουτέλας, Νέστορας Αθ,Βαβλιάρας,Μπάκανος,Διαμαντής, Μαυροδήμος,Νέστορας Ευθ.

Στον πάγκο έκατσαν οι: Αντωνόπουλος, Ασμίνης,Βήττας,Τελιογλανίδης, Σαλτσίδης,Άλλα,Τόπι, Χολέβας

Διαιτητής: Καραποναρλίδης

Βοηθοί: Δρουδάκης – Πανυτσίδου

Share This Article