Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Α.Σ.Βελβεντό – Μ.Αλέξ. Άρδασσας 0-3.

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα, κατάλληλο για ποδόσφαιρο στο γήπεδο Βελβεντού, η γηπεδούχος ομάδα φιλοξένησε την ομάδα της Άρδασσας.

Το Βελβεντό δεν βρέθηκε σε καλή μέρα αντιθέτως η Άρδασσα ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με κατοχή μπάλας και πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού ήταν η συμμετοχή αρκετών 15χρονων παικτών.
Του 15χρονου Στεφανόπουλου στην βασική ενδεκάδα και των 4 αλλαγών 15 χρόνων επίσης.οπως και οι Ματόπουλος, Σακούλας Ι., Μαλιούσης και Βαρσαμόπουλος.

Οι φάσεις του παιχνιδιού:

Στο 10′ λεπτό σουτ του Ευαγγελοπούλου εκτός περιοχής, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Χρυσόστομιδης.
Στο 23′ λεπτό σπάσιμο του Τοπάλη στον Μαυροματίδη, αδύναμο πλασέ του τελευταίου και θα μπλοκάρει εύκολα ο Τσέλιος.

Στο 26′ λεπτό κάθετη πάσα του Τζούτζα στον Μέτκο, δυνατό σουτ του τελευταίου η μπάλα θα βρει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 29′ λεπτό από βολέ του Χρυσόστομιδη, λάθος αντίδραση Λαμπρογιώτα, η μπάλα θα φτάσει στον Μαυροματίδη που με δυνατό σουτ στην κίνηση θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 45′ λεπτό μετά από σέντρα του Μαυροματιδη, δυνατό σουτ του Βλάχου θα διώξει με τις γροθιές ο Τσέλιος.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47′ λεπτό από κόρνερ του Τοπάλη, θα διώξουν οι αμυντικοί και ο Ρουσσάκης Α. με δυνατό σουτ εκτός περιοχής θα ανοίξει το σκορ σε 0-1.

Στο 52′ λεπτό από κόρνερ του Τοπάλη, θα διώξουν οι αμυντικοί και ο Μαυροματιδης με δυνατό πλασέ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 0-2.

Στο 69′ λεπτό από φάουλ του Τοπάλη θα πηδήξει ψηλότερα ο Ρωσιδης και με κεφαλιά θα κάνει το 0-3.

Στο 75’λεπτό φάουλ του Σαββούδη, χέρι του Ρωσίδη εντός περιοχής και ο διαιτητής Πελετίδης θα δώσει το  πέναλτι.
Θα το εκτελέσει ο Καρούζος Π. και θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας Χρυσοστομίδης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Σ.Βελβεντό: ( Δημήτρης Κουτσώνας) Τσέλιος, Μέτκο, Πασχαλίδης(63 Μαλιούσης), Λαμπρογιώτας(65′ Βαρσαμόπουλος), Τζούτζας(54′ Τσιφτσιάν),Καρούζος Π, Σαββούδης,Παπαδόπουλος (54′ Ματόπουλος),Γούτας, Ευαγγελόπουλος(54’Σακούλας Ι), Στεφανόπουλος.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Τέλης Καλπακίδης) Χρυσοστομίδης, Σιδηρόπουλος, Ρωσίδης Μ., Μωυσιάδης, Ρουσσάκης, Βλάχος(46′ Ποιμενίδης),Ξανθόπουλος(46′ Ελευθεριάδης), Βλάχου(76′ Μεντεσίδης ),Τοπάλης Ρωσίδης Α, Μαυροματίδης( 79′ Τσελεγγίδης).

Διαιτητής: Πελετίδης
Α’ βοηθός: Γεωργιάδης
Β’ βοηθός: Θεοδωρίδης

Επιμέλεια: athlitikianaskopisi.gr

Share This Article