Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Α.Ε.Κοζάνης – Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας 0-6

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Βαριά ήττα για την Α.Ε. Κοζάνης που ηττήθηκε με 0-6 από τον Εορδαϊκό στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.

Ο Εορδαϊκός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κι έδειξε αρκετά καλά στοιχεία παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Με την νίκη του αυτή ο Εορδαϊκός πέρασε πρώτος στην βαθμολογία και με την απόδοση του έδειξε ότι θα είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Η Α.Ε.Κοζάνης πάλεψε το παιχνίδι μόνο στο πρώτο ημίχρονο όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Τσεμπερλίδης μετά από μπαλιά του Μπαλίτσα στο 37′.

Στο δεύτερο μέρος τρία γρήγορα γκολ σε διάστημα 5 λεπτών από τους Τσαγκαλίδη στο 50′, Καλατσανά στο 52′ και Καζανά στο 55′ έφεραν την “κατάρευση” για τους νεαρούς κιτρινόμαυρους.

Ο Εορδαϊκός πρόσθεσε άλλα δύο γκολ με τους Καλατσανά στο 65′ και με τον Γκαμπριέλο Ντερβίσι στο 80′ που επανεμφανίστηκε στα γήπεδα μετά από σοβαρό τραυματισμό.

Α.Ε.Κοζάνης(Βαγγέλης Μίχος): Παπακώστας, Ζάχος (68′ Μαρκόπουλος), Γεωργιάδης (50′ Μαργαρίτης), Κοντός, Πασχαλίδης, Τσιφτσής, Τσιόκανος, Τρέβλας (58′ Μούτος), Βουνοτρυπίδης (68′ Λ. Παπαδόπουλος), Γκάργκας, Σακαλής (62′ λ.τ. Ζησιάδης).

Φ.Σ.Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας (Γιώργος Τσέπουρας): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος (65′ Σαββίδης), Σαββάκης (65′ Γραμματικόπουλος), Πιρίτζαους, Σεκκουλίδης, Μπαλίτσας, Δ. Παπαδόπουλος, Κοντογουλίδης (73′ Καραφουλίδης), Τσαγκαλίδης, Καλατσανάς (73′ Ντερβίσι), Τσεμπερλίδης (53′ Καζανάς).

Διαιτητής: Δεληζήσης.
Βοηθοί: Τζουβάρας, Τζιαμπάζης.

Πηγή: aekozanis.gr

Share This Article