Α’ Εθνική Γυναικών: ΠΑΟΚ – Σειρήνες Γρεβενών 8-0

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την χειρότερη της εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα των Γρεβενών, η οποία υπέκυψε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women’s Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας των Σειρήνων Γρεβενών με 8-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική ενδεκάδα τις: Νίχαους, Γκούνη, Θεοδωράκη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Μήτκου, Ακίντα, Παπαδοπούλου και Χέλμβαλ.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε κυριαρχικά, έχοντας την κατοχή συνέχεια στα πόδια του, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά.

Στο 12ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Morris άνοιξε το σκορ, με την Παπαδοπούλου να παίρνει το ριμπάουντ μετά από χαμένη ευκαιρία της Μήτκου, γράφοντας το 1-0.

Η πίεση του Δικεφάλου ήταν διαρκής, με τις «ασπρόμαυρες» να βρίσκουν και δεύτερο τέρμα, και πάλι από την Παπαδοπούλου, η οποία με άπιαστο αριστερό σουτ έκανε το 2-0.

Η Αντιγόνη Παπαδοπούλου δεν άργησε να ολοκληρώσει το χατ-τρικ της, με την Ελληνίδα διεθνή επιθετικό με λόμπα στο 34′ να διαμορφώνει το 3-0.

Δύο λεπτά αργότερα, με όμορφη συνεργασία μεταξύ Χέλμβαλ, Δοϊρανλή και Ακίντα, ο Δικέφαλος έκανε γρήγορα το 4-0, με δράστρια την Κενυάτισσα επιθετικό. Με το 4-0 να είναι και τελικό αποτέλεσμα για το πρώτο ημίχρονο.

Με το πόδι πατημένο στο… γκάζι ξεκίνησε και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Morris. Στο 46′ έγινε το 5-0 με αυτογκόλ, ένα λεπτό αργότερα η Παπαδοπούλου με κεφαλιά έκανε το 6-0, με τον καταιγισμό των γκολ να συνεχίζεται από την Ακίντα να πετυχαίνει στο 51′ το 7-0.

Το… κερασάκι στην οκταόροφη τούρτα του ΠΑΟΚ Morris έβαλε η Μήτκου, η οποία με σουτ… έγραψε το 8-0 στο 52′.

Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος έψαχνε το γκολ, δημιουργώντας ευκαιρίες και παίζοντας σε υψηλό ρυθμό. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης το σκορ δεν άλλαξε, με το 8-0 να είναι και τελικό.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 13:45, στο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ, απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νίχαους (58′ Κατεργιαννάκη), Γκούνη, Θεοδωράκη, Δοϊρανλή (70′ Σιδηροπούλου), Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Μήτκου (58′ Αργυρίου), Ακίντα (65′ Τζούρτζεβιτς), Παπαδοπούλου (58′ Γιοβάνη), Χέλμβαλ.

Σειρήνες Γρεβενών(Χρήστος Καλύβας) Μπουρτούνη, Αμαραντίδου, Αγγελίδου, Μουρατίδου, Φραγγοπούλου, Dorcas, Μπούκα, Τάσιου, Situma, Βλάχου, Κωσταρέλα

Αλλαγές: Μπόζιαρη, Ισπογλίδου, Κωνσταντινίδου(Τ), Στεργιούλα

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article