Αποχωρεί από τον Τιτάν Σερβίων ο Σάκης Καραζιώτας

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος,φίλος,συνεργάτης και.αξοολογος παράγοντας πήρε την μεγάλη  απόφαση να σταματήσει την ενεργή ενασχόληση του με την ομάδα των Σερβίων.

Ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

Μετά από 3 χρόνια συνεχούς και αδιάκοπης ενασχόλησης μου με την ομάδα του Α.Σ ΤΙΤΑΝ ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από ενεργό μέλος της μετά το τέλος ακόμη μιας απαιτητικής χρονιάς.

Θεωρώ ότι έκλεισε ένας παραγωγικός κύκλος και πιστεύω οι φίλοι να έγιναν περισσότεροι απο τους εχθρούς και μηδενιστές των πάντων.

Κρατώ τις πολλές καλές στιγμές χαράς και αφήνω πίσω τις λίγες και άσχημες .

Αφιέρωσα πολύ από τον προσωπικό μου χρόνο και η ενασχόληση μου με την ομάδα στέρησε από μένα αλλά περισσότερο από την οικογένεια μου πάρα πολλά .

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια ηθικά, υλικά και οικονομικά.
Πρώτον από όλους τον αδελφό μου Λουκά.
Τους Στέλιο , Κώστα, Γιώργο για την συνεργασία μας.

Επίσης να ευχαριστήσω ξεχωριστά και είμαι περήφανος που ήμουν κοντά του τον κοουτς Σωτήρη Μαυροδημο .

Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία όλους τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην ομάδα από την μικρότερο έως τον μεγαλύτερο (εκτός εξαιρέσεων) αλλά και τους προπονητές των ακαδημιών Τασούλα, Δημήτρη και Μάρκο.

Επίσης για την προβολή της ομάδας μας είτε αυτή ήταν μικρή είτε μεγάλη πρέπει να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους, Παύλο Καλεμκερίδη, Γιώργο Κατσικά, Βίκυ Γεωργίου, Κατερίνα Πολιτίδου, Χρήστο Τσαρτσιανίδη και Θεόφιλο Ηλιάδη.

Τέλος και πάνω απο όλους θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, το στήριγμα μου σε οτι και αν κάνω.

Εύχομαι υγεία σε όλους παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές όλων των σωματείων,και ιδιαίτερα στην ομάδα μας τον ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΊΩΝ.

Καραζιωτας Αθανάσιος

Share This Article