Ανανεώσεων συνέχεια για τον Πιερικό….

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Οι ανανεώσεις συνεχίζονται στην ομάδα μας και όπως ακριβώς αναφέρουν οι προηγούμενες αναφορές μας, έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε το μεγαλύτερο και σημαντικότερο κομμάτι του περσινού μας ρόστερ, στην διάθεση του τεχνικού μας επιτελείου και για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο στόχος μας να φτιάξουμε μια ομάδα με ποδοσφαιριστές που πληρούν τα κριτήρια της ομάδας που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ δέν είναι εύκολος γιατί το όνομα και η ιστορία του συλλόγου μας δημιουργούν τεράστιες απαιτήσεις αλλά βάζουμε τις βάσεις και τα θεμέλια ώστε κρατώντας αυτούς που ξεχωρίζουν στις τάξεις της ομάδας μας και συμπληρώνοντας τα κενά στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Με δεδομένο ότι αρχικά θα επιλέξουμε ποδοσφαιριστές απο την περιοχή μας δίνοντας βάση τόσο στο ταλέντο όσο και στον χαρακτήρα τους, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη μεταγραφή μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024.

Ο 19χρονος Παναγιώτης Μυρωτής αποτελεί μέλος της μελανόλευκης οικογένειας και πλέον θα αγωνίζεται με την ένδοξη φανέλα του Πιερικού. Είναι αμυντικός μέσος και παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε μια καλή, γεμάτη υποσχέσεις περσινή ποδοσφαιρική χρονιά στη Γ΄Εθνική με την φανέλα του συντοπίτη ΓΑΣ Σβορώνου.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το Π στο στήθος!

Παράλληλα, είμαστε χαρούμενοι που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας και συνεχίζουν να αποτελούν μέλη της μεγάλης μας οικογένειας οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Καλαϊτζής και Ραφαήλ Στραβογιάννης. Παιδιά με παρόν και μέλλον, άριστοι χαρακτήρες με πλούσιο ταλέντο και προοπτική! Ευχόμαστε να ΄χουν μαζί μας μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Σύντομα τα νεώτερα!

Επιμέλεια: Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article