Ανανέωσε έως το 2027 με την Μπενφίκα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα συνεχίσει να είναι τερματοφύλακας της Μπενφίκα μέχρι το 2027. Ο 28χρονος Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας και ο σύλλογος της Λισαβόνας κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2027, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (8/3).

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την χαρά του για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπενφίκα μέχρι το 2027, αλλά ούτε την αγάπη του στον πορτογαλικό σύλλογο.

«Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο. Αισθάνομαι πραγματικά καλά, επειδή η οικογένειά μου κι εγώ απολαμβάνουμε τη ζωή εδώ. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και θα παραμείνω στην Μπενφίκα».

«Μέχρι στιγμής κάνουμε καλή δουλειά στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Νομίζω ότι είμαι περήφανος για την ομάδα, αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πρέπει να συνεχίσουμε και την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Μαρίτιμο, όπου θα βάλουμε τα δυνατά μας για τους τρεις βαθμούς», σχολίασε για τη φετινή σεζόν.

Τέλος, σε ερώτηση για το τι τον εντυπωσίασε από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο “Ντα Λουζ” το 2018 ανέφερε:

«Τα πάντα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η οικογένειά μου κι εγώ αισθανόμαστε πολύ καλά στην Πορτογαλία. Αγαπάμε την Πορτογαλία, αγαπάμε την Μπενφίκα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ»

Share This Article