Ανανέωσαν με Πιερικό Κατσιαμήτας, Κυπαρίσσης, Μπαλάφας

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Το Κύπελλο Ελλάδος και η ημερομηνία της πρώτης αγωνιστικής του, 27/8, αποτελεί ένα σημαντικό κριτήριο ώστε να είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας τέλος Αυγούστου.

Στο μέγιστο επίπεδο των δυνατοτήτων μας σίγουρα δε θα μπορεί να είμαστε και είναι λογικό αυτό αλλά θα είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε με αξιώσεις μια κυπελλούχο ομάδα ΕΠΣ άλλης περιοχής.

Έχοντας το βλέμμα μας στραμμένο αρχικά πρός αυτόν τον ορίζοντα και μετέπειτα στην έναρξη του πρωταθλήματος που δρομολογήθηκε για το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο μεταγραφικό κομμάτι, έχοντας καταφέρει αρχικά να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές που “σήκωσαν” το μεγάλο βάρος αγωνιστικά και έκαναν την διαφορά την ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Με ικανοποίηση λοιπόν ανακοινώνουμε την συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές Αλέξη Κατσιαμήτα, Γιώργο Κυπαρίσση και Διονύση Μπαλάφα!

Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με υγεία να προσθέτουν επιτυχίες στην ομάδα μας, κάνοντας χαρούμενη την μεγάλη μας μελανόλευκη οικογένεια!

Επιμέλεια: Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article