Αναμονή για την αξιολόγηση της διεθνούς διαιτητή Ταεκβοντό της Μακεδονικής Δύναμης Αναστασία Κουτρότσιου

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ολοκληρώθηκε και η προτελευταία αξιολόγηση της Γυμνάστριας του συλλόγου μας Κυρίας Κουτρότσιου Αναστασίας διεθνής διαιτήτριας στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Ταεκβοντό ,στο Dakar της Σενεγάλης.

Η Κυρία Κουτρότσιου καλεσμένη από την παγκόσμια ομοσπονδία του Ολυμπιακού αγωνίσματος Ταεκβοντό βρέθηκε στο Dakar της Σενεγάλης για να λάβει μέρος στο Αφρικανικό προκριματικό πρωτάθλημα ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2024 .

Ακόμη μία Ηπειρωτική πρόκριση υπολείπεται για να αποφασίσει η επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας για τις τέσσερις καλύτερες γυναίκες διαιτήτριες της Ευρώπης, εάν θα πάρουν το εισιτήριο για να βρεθούν στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη τον Ιούλιο στο Παρίσι.

Για την ιστορία η Κυρία Κουτρότσιου Ανάστασια τον Μάρτιο του 2023 , στις Βρυξέλλες σε εξετάσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας κατάφερε να περάσει στις οκτώ καλύτερες διαιτήτριες της Ευρώπης , όπου και της δόθηκε το δικαίωμα να βρεθεί στις πέντε διοργανώσεις για αξιολόγηση , που όρισε η Παγκόσμια ομοσπονδία . Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν , στο Grant Prix στο Παρίσι , στο Final Grand Prix του Μάντσεστερ , στο προκριματικό της Σενεγάλης , και σε ακόμη ένα ηπειρωτικό προκριματικό.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας και τα μέλη συγχαίρουν την Κυρία Κουτρότσιου Αναστασία για την προσπάθεια που καταβάλει να βρεθεί ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Διαιτησίας στους ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι, και φυσικά της πόλης μάς τής κοζάνης και του Συλλόγου μας Μακεδονική Δύναμη.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ.

Share This Article