Ανακοίνωσε το νέο της προπονητή η Βέροια!

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης


Το νέο προπονητή της ανακοίνωσε η ομάδα της Βέροιας, ξεκινώντας με γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό της για την πιο δύσκολη χρονιά της ιστορίας της, που θα την βρει για πρώτη φορά στο τοπικό πρωτάθλημα.

Οι «κυανέρυθροι» συμφώνησαν με τον έμπειρο Ημαθιώτη τεχνικό Σταύρο Κωστογλίδη, ο οποίος την περσινή σεζόν εργάστηκε για ένα διάστημα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας (Γ’ Εθνική), ενώ στο παρελθόν πέρασε μεταξύ άλλων από τους πάγκους της Αναγ. Γιαννιτσών, της Νίκης Αγκαθιάς, του ΦΑΣ Νάουσα και της ΑΕΠ Βατολάκκου.

Οι Βεροιώτες, μιλούσαν τον τελευταίο καιρό και με προπονητές εκτός Ημαθίας (Τυριακίδης, Σαπάνης κ.α.) οι οποίοι όμως τους είχαν συνεχώς στο «περίμενε», αφού ήθελαν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να πάνε σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Από την ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας, ανακοινώνεται η συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή Σταύρο Κωστογλίδη.

Ο Ημαθιώτης προπονητής ο οποίος εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες του Νομού μας και όμορων νομών, αποτέλεσε την πρώτη επιλογή, αξιολογώντας γνώσεις και εμπειρία, ώστε να οδηγήσει τη «βασίλισσα» του βορρά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επάνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική, αξιοποιώντας το νεανικό έμψυχο δυναμικό και τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν για τη υλοποίηση στόχου.

Share This Article