Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Α.Ο.Κρόκος” Και με βροχή και με κρύο….εμείς σας ευχαριστούμε!!!!!

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών ηλικιών που έγινε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Κρόκου το διήμερο 16 & 17/06/2023

Παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες στην περιοχή μας το Τουρνουά ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με βροχή πολύ κρύο….αλλά με τους μικρούς αστέρες της “στρογγυλής θεάς” να μην υπολογίζουν τίποτα!!!!

Οι προσπάθειές τους στα 5 γηπεδάκια κατάλληλα διαμορφωμένα ήταν αξιέπαινες…με μοναδικό στόχο και σκοπό την διασκέδαση τους..

Φυσικά παρόντες όλοι οι γονείς που δεν άφησαν στιγμή τα “καμάρια” τους.Με ομπρέλες και με ρούχα ασυνήθιστα για την εποχή….βρισκόταν στις κερκίδες να χειροκροτήσουν τις προσπάθειές τους…..

Ευχαριστούμε τα τμήματα υποδομής των Ακαδημιών: “Τιτάν Σερβίων”,Δαναοί 2000,Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σιάτιστας,Ακρίτες Κοζάνης,Ατρόμητος Πτολεμαΐδας για την συμμετοχή τους στο τουρνουά μας…..

Δίνουμε ραντεβού σε ένα χρόνο από τώρα με καλύτερο καιρό…αλλά με την ίδια διάθεση.Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στα παιδιά και στους γονείς τους…

Επιμέλεια – Φωτογραφίες Παύλος Καλεμκερίδης – Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article