Φεύγει από τη Νίκη και ο Γκαραβέλης

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης
φεύγει-από-τη-νίκη-και-ο-γκαραβέλης-1078625

Προβάρει τα γάντια του Λεβαδειακού ο έμπειρος πορτιέρo

Στην ομάδα, που φέτος πρωταγωνίστησε στον όμιλο της Νίκης Βόλου, τον Λεβαδειακό, θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο Σάκης Γκαραβέλης.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας των κυανόλευκων, που υπερασπίστηκε την εστία της Νίκης σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος, και έξι στο Κύπελλο Ελλάδος, επέστρεψε πέρυσι το καλοκαίρι στον Βόλο, αλλά δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Ο Λεβαδειακός, που έχει ανακοινώσει ήδη την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών από τον φετινό α’ όμιλο, (Γιοκέ από ΑιολικόΠεντρόσο και Πλέγα από ΑΕΛ), τα έχει βρει σε όλα με τον Γκαραβέλη και τη νέα σεζόν θα βρεθεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Super League 1, εξαργυρώνοντας τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τη Νίκη Βόλου.

Ο Γκαραβέλης, έχει τεράστια εμπειρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας και 56 συμμετοχές στη Super League 1, κατηγορία στην οποία έχει αγωνιστεί και με τον Βόλος ΝΠΣ, με τη Λαμία και την Ξάνθη.

Ο Γκαραβέλης εξάλλου ψηφίστηκε φέτος από προπονητές και αντιπάλους του στον α’ όμιλο ως ο δεύτερος καλύτερος, με την πρωτιά να πηγαίνει στον Κλέτο Περντρέου του Μακεδονικού.

Πηγή: Ταχυδρόμος

Share This Article