Τρία παιχνίδια της Super League 2 στον Βόρειο Όμιλο που “ελέγχονται ως ύποπτα”

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Στα χέρια της Eπιτροπής Μορφωτικών Yποθέσεων της Βουλής βρίσκονται φάκελοι της UEFA με τρία παιχνίδια της Super League 2 που «ελέγχονται ως ύποπτα» όσον αφορά τον στοιχηματισμό.

Ενημερώνοντας σχετικά τους βουλευτές, ο πρόεδρος της επιτροπής Χρ. Κέλλας είπε ότι, «έχουν διαβιβαστεί οι φάκελοι από τρία παιχνίδια, που έχει στείλει η UEFA στην ΕΠΟ, τα οποία ελέγχονται ως ύποπτα. Είναι τρία παιχνίδια, ένα της 14ης Φεβρουαρίου 2024, ένα της 21ης Φεβρουαρίου του 2024 και ένα της 25ης Φεβρουαρίου 2024, της Super League – 2». Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές πρόκειται για τους αγώνες Νίκη Βόλου – Αιολικός, Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου και Απόλλων Πόντου – Μακεδονικός, αντίστοιχα.

Δεν ασχολούμαστε ποτέ με πράγματα που δεν έχουμε σχέση και δεν μας αγγίζουν”, ήταν το σχόλιο της Νίκης Βόλου για την εμπλοκή του ονόματος της ομάδας στην υπόθεση.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ δημοσίευσε έναν από τους τρεις φακέλους, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «ο Απόλλων Πόντου είναι η ομάδα που μπορεί να εμπλέκεται σε πιθανή χειραγώγηση του αγώνα».

Πηγή: Regista

Share This Article