Στο “σπίτι” της η Κοζάνη…κανονικά την Κυριακή ο εντός έδρας αγώνας της πρεμιέρας με τον Αιολικό για την 1η αγωνιστική της Super League 2

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Κανονικά στην έδρα της όπως φαίνεται θα αγωνιστεί η Κοζάνη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 με τους νεοφώτιστους να υποδέχονται την επίσης νεοφώτιστη ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης την προσεχή Κυριακή 24/09 με ώρα έναρξης της 16:00 το απόγευμα.

Οποίες δυσκολίες προσπεράστηκαν σε χρόνο ρεκόρ με τα τεχνικά συνεργεία να δουλεύουν ακατάπαυστα και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Πάρη Κεντεποζίδη να είναι μέρα νύχτα στο ΔΑΚ Κοζάνης και να επιβλέπει την πρόοδο των εργασιών.

Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται και αυτήν την ώρα που γράφεται το άρθρο με τους ανθρώπους που δουλεύουν να υπερβάλλουν εαυτούς,για να μπορέσει η νεοφώτιστη στην SL2 Kοζάνη να παίξει στην έδρα της έχοντας τον κόσμο μαζί της, που σύμφωνα με πληροφορίες της Αθλητικής Ανασκόπησης θα γεμίσει το ΔΑΚ Κοζάνης την Κυριακή το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η Αθλητική Ανασκόπηση η επιτροπή που συγκροτήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την καταλληλότητα του ΔΑΚ Κοζάνης, εισηγήθηκε την χορήγηση προσωρινής άδειας λειτουργίας με 15νθημερη προθεσμία ολοκλήρωσης των εργασιών για ζητήματα ασφαλείας της εγκατάστασης και 45 ημέρες προθεσμία για τις λοιπές ελλείψεις.

Αύριο το πρωί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα εκδοθεί άδεια διεξαγωγής του αγώνα της Κυριακής σύμφωνα με τις προτάσεις της Επιτροπής η οποία θα αποσταλεί στην ΕΠΟ και την Super League 2.

Αναμένουμε πλέον την έκδοση της σχετικής άδειας από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Εμείς να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς,στην ΠΑΕ Κοζάνη,μα περισσότερο….μπράβο στα συνεργεία που φρόντισαν η Κοζάνη να μην “ξεσπιτωθεί” όπως διαφαίνεται….

Επιμέλεια: Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article