Ο 19χρονος portiero του πρωταθλητή της Α’ΕΠΣ Φλώρινας Ερμή Αμυνταίου Θοδωρής Μήτκας στην Αθλητική Ανασκόπηση

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Τον νεαρό,αλλά και πολλά υποσχόμενο  τερματοφύλακα του Ερμή Αμυνταίου Θοδωρή Μήτκα φιλοξενεί σήμερα η Αθλητική Ανασκόπηση

Ο 19χρονος portiero Θοδωρής ξεκίνησε από την Ακαδημία ποδοσφαίρου”Ατρόμητος Πτολεμαΐδας” όπου εκεί γαλουγήθηκε στα μυστικά της “στρογγυλής θεάς” επί δώδεκα συναπτά έτη.

Το 2020 μετακινείται στον Μακεδονικό Φούφα για δύο χρόνια,και από τον Οκτώβριο του 2022 ανήκει πλέον στο δυναμικό του Ερμή Αμυνταίου.

Ένας νεαρός με ήθος,ήπιων τόνων,με πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο,και όρεξη για εξέλιξη…τυχαία πάντως δεν τον επέλεξε ο Ερμής Αμυνταίου για βασικό του τερματοφύλακα.

“Τέλος Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου του 2022 βρέθηκα στην ομάδα του Ερμή Αμυνταίου.Ολοι μα όλοι στην ομάδα με υποδέχτηκαν με θετική ενέργεια και αυτό με έβγαλε από το άγχος των πρώτων ημερών στην νέα μου ομάδα.

Η ομάδα του Αμυνταίου στηρίζεται περισσότερο σε παιδιά της Ακαδημίας του Ερμή.Φυσικά η ομάδα ενισχύθηκε και με 4-5 μεγαλύτερους και πιο έμπειρους και έτσι φτιάχτηκε μια πολύ καλή ομάδα.Μπορεί το ποδοσφαιρικό επίπεδο της περιοχής να μην είναι πολύ υψηλό αλλά το βασικό χαρακτηριστικό του πρωταθλήματος είναι η πολύ δύναμη….(“πέφτει πολύ ξύλο” και τον πιάνουν τα γέλια).

Την προσεχή Κυριακή παίζουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα,ενώ έχουμε εξασφαλίσει τον τίτλο,με μόλις 2 ήττες από τον ΠΑΣ Φλώρινα,αλλά είμαστε εμείς αυτοί που περνούμε το εισιτήριο μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Καταφέραμε να κερδίσουμε και το Κύπελλο της ΕΠΣ Φλώρινας,και είμαι διπλά χαρούμενος.

Οι περισσότεροι συμπαίκτες μου είναι μαθητές,φοιτητές και πολύ λίγοι μεγαλύτεροι σε ηλικία στο ρόστερ της ομάδας.Το θετικό είναι ότι είχαμε πάντα μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις.

Το προπονητικό μας team ξεκίνησε να σκιαγραφεί τους αντιπάλους μας για τα μπαράζ.Θα παλέψουμε όλοι μαζί και πιστεύω να τα καταφέρουμε στο τέλος.Ειναι πολύ μεγάλο κίνητρο για όλους εμάς τους μικρότερους να αγωνιστούμε σε γήπεδα εκτός Φλώρινας ….να μας δούνε!!!!

Πιστεύω στο τέλος να πάνε όλα καλά φυσικά χωρίς τραυματισμούς για όλους μας,και στο τέλος αυτού του όμορφου ταξιδιού μας να φτάσουμε στο λιμάνι μας!!!!!

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article