Ο προπονητής της ομάδας του Μ.Αλέξανδρου Άρδασσας Τέλης Καλπακίδης στην Αθλητική Ανασκόπηση

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με τον προπονητή του Μ.Αλέξανδρου Άρδασσας Τέλη Καλπακίδη επικοινώνησε τηλεφωνικά σελίδα μας και μιλήσαμε με τον κόουτς για το χθεσινό παιχνίδι Μακεδονικός Κοζάνης – Μ.Αλέξ.Άρδασσας στο οποίο η ομάδα της Άρδασσας έφυγε νικήτρια από το γήπεδο Ν.Νικόπολης με σκορ 2-3.

Τι μας είπε ο προπονητής του Μ.Αλεξάνδρου Άρδασσας

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο,στο πρώτο είμασταν αρκετά καλοί είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού,μπορέσαμε σκοράραμε 3 φορές κάναμε ευκαιρίες είμασταν καλύτεροι και πήγαμε στα αποδυτήρια με ένα σκορ αρκετά καλό για την ομάδα μου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε χαλαρώσαμε αρκετά δώσαμε μέτρα στον αντίπαλο,και χάσαμε την συγκέντρωση μας.Απο την στιγμή που χάσαμε την συγκέντρωση μαςτο παιχνίδι γύρισε ανάποδα υπέρ του Μακεδονικού.Οι αντίπαλοι μας αρχικά μειώσαμε στο σκορ και κατάφεραν να μειώσουν ακόμη περισσότερο.

Για εμάς ευτυχώς που είχαμε σε πολύ καλή μέρα στον τερματοφύλακα μας Χρυσοστομίδη που απέκρουσε το πέναλτι στα τελευταία λεπτά και καταφέραμε να κρατήσουμε την νίκη μέχρι το τέλος.

Φέτος η ομάδα κάνει μια νέα προσπάθεια με μπροστάρη την Διοίκηση του Προέδρου Παντελή Καρακασίδη,αλλά τεχνικά οφείλω πολλά στον Γιώργο Καραγκιολίδη που είναι πίσω απ’ όλο αυτό το νέο εγχείρημα και του χρωστάμε παρά πολλά.

Πέρσι ο κ.Καραγκιολίδης έβαλε τις βάσεις και θέλει να βοηθήσει…και εμένα προσωπικά.

Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό και ωραίο ποδόσφαιρο και η ενίσχυση της ομάδας με τις προσθήκες των Μαυροματίδη,Σερσέμη,και Αμαραντίδη μας έχουν δώσει αρκετή δύναμη και ποιότητα σαν ομάδα.

Η ομάδα αγωνιστικά δεν είναι στο επίπεδο ακόμη που θέλουμε,πρέπει να “δέσουμε” και με τα ναι παιδιά που ήρθαν.

Σκοπός μας δεν είναι τίποτε άλλο από το να βελτιωνόμαστε και να παρουσιαζόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι.

Συνεχίζουμε στο πλάνο μας και στον στόχο μας.

Η Αθλητική Ανασκόπηση θέλει να ευχαριστήσει τον κόουτς του Μ.Αλεξ.Άρδασσας για την συνέντευξη και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article