Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης για το 10ο Διεθνές Καμπ Ταεκβοντό από 03 έως 07 Ιανουαρίου 2024

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Με γοργούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι εργασίες προετοιμασίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοζάνης από τους ιθύνοντες της Μακεδονικής Δύναμης.

Οι πρώτες εικόνες είναι εντυπωσιακές με το στήσιμο της εξέδρας(ταπί) να ξεχωρίζει,με όλους τους αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης και των Δαναών Ωραιοκάστρου,που έχουν παγκόσμιες διακρίσεις….

Πολυπληθής αποστολές από 20 συνολικά χώρες,με συνολικά 700 αθλητές ηλικιών από 7-30 ετών,με 120 προπονητές και 30 συνοδούς.

Οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι:

Ελλάδα,Σουηδία,Βέλγιο,Ιταλία, Νορβηγία,Γερμανία,Μάλτα,Ουκρανία, Σλοβενία,Βοσνία,Κόσσοβο, Μαυροβούνιο,Αλβανία,Σέρβια, Βουλγαρία,Τουρκία,Κύπρος,Τυνησία,Ισραήλ,και Ταυλάνδη.

Όσοι καταφέρουν να εξασφαλίσουν θέση για να παρακολουθήσουν το 10ο Διεθνές Καμπ Ταεκβοντό στο εντυπωσιακό Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης,πιστεύουμε ότι θα μείνουν εντυπωσιασμένοι και έκθαμβοι από την άρτια οργάνωση και τα εντυπωσιακά εφέ φωτογραφιών και κινούμενων εικόνων.

Η προσπάθεια είναι εκπληκτική και δείχνει ότι σε μια επαρχιακή πόλη σαν την Κοζάνη μπορούν να γίνονται διοργανώσεις και αγώνες Παγκόσμιου επιπέδου.

Φωτογραφίες της Αθλητικής Ανασκόπησης από το Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article