Νίκος Ανδρονίκου ο “εκλεκτός” για τον πάγκο του Πιερικού

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

O έμπειρος Κύπριος προπονητής, Nίκος Ανδρονίκου, κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, θα είναι ο νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πιερικού.

Ο Matt Driver Θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και έχει εργαστεί στο παρελθόν σε πολλές ομάδες του MLS. Είναι διακεκριμένος σύμβουλος σε θέματα ποδοσφαίρου και γενικότερα αθλητισμού σε πολλές ομάδες της αμερικανικής και ευρωπαΐκής Ηπείρου.
Λίαν προσεχώς θα ανακοινωθούν τα αναλυτικά βιογραφικά τους.

Σε μήνυμα του στους ποδοσφαιριστές ο νέος Πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης ανέφερε:

Ως ο επόμενος πρόεδρος που αναμένεται να αναλάβω και επίσημα την προεδρία της ομάδας στην προσεχή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, προχώρησα στην πρόσληψη τους εκτιμώντας τα πλούσια βιογραφικά τους.

Η πρόσληψη τους αποτελεί μία πρώτης τάξεως επιτυχία ως νέου προέδρου και αντικατοπτρίζει το όραμα μου για τον Πιερικό, που είναι η επιστροφή της ομάδας στον φυσικό της χώρο.
Επιδίωξη μου είναι η ομάδα να κινηθεί σε επαγγελματικά επίπεδα.
Στόχος μου και επιδίωξη είναι η ομάδα να είναι ισχυρότερη σε όλη την Γ εθνική κατηγορία έτσι ώστε να προαχθεί στην αμέσως επόμενη.
Δηλώνω ενώπιον όλων ότι όντας έχων τον πλήρη έλεγχο στα της ομάδας ότι όλες οι κινήσεις θα είναι καθαρά προσωπικές και αναλαμβάνω τις όποιες συνέπειες αυτών.

Βασικός άξονας όλων των κινήσεων μου ήταν η απόφαση μου για τουλάχιστον τριπλασιασμό του προϋπολογισμού της ομάδας για την επόμενη χρονιά..
Πρώτος στόχος είναι η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις και αποτυπώματα από ανώτερες κατηγορίες. Σε συνεργασία με το επιτελείο μου αλλά και γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού έχουμε έρθει ήδη σε συμφωνία με 10 τουλάχιστον Ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας. Έχουμε προβεί στην στελέχωση όλων των τμημάτων του ποδοσφαιρικού τμήματος όπου υπήρχαν κενά. Έχω συνάψει σύμβαση εργασίας με εταιρεία αθλητικού περιεχομένου από την Αμερική για να μας παρέχει υποστήριξη συμβουλευτική αλλά και υλική.
Πολύ σύντομα όλα τα νέα, δελτία τύπου και ανακοινώσεις θα δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω, να καθησυχάσω αλλά και να διαβεβαιώσω όλη την φίλαθλη Πιερία ότι όλες οι κινήσεις μας γίνονται προσεκτικά και με γνώμονα το καλό και την ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου.

Κύριο μέλημα μου είναι η εύρυθμη λειτουργία όλου του οργανισμού έτσι ώστε στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς να βρισκόμαστε στα σαλόνια της Β εθνικής και αυτό να αποτελέσει σκαλοπάτι για την είσοδο της ομάδας στα σαλόνια της Α εθνικής.
Ζητάω από όλους σας να αγκαλιάσετε και να συμπαρασταθείτε στην νέα αυτή η προσπάθεια.

Ο Πιερικός είναι ένα ιστορικό brand του ελληνικού ποδοσφαίρου και συγκυριακά βρίσκεται στην Γ’ Εθνική. Δεν μας τρομάζει αυτό γιατί πιστεύω ότι με τη βοήθεια της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών και του κόσμου είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του Πιερικού εκεί που του αξίζει».
« Γυρίζω σπίτι μου» Το οικονομικό μου υπόβαθρο αλλά και η αγάπη μου για την Πιερία θα αποτελέσουν εγγύηση για την σταθερότητα και την πρόοδο του συλλόγου.

Τομ Παπαδόπουλος

Πηγή: Πιερικός ΣΦΚ

Share This Article