Μια ανάσα (η καλύτερα μια ομάδα) από το να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής βρίσκεται ο Εορδαϊκός.

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Μια ανάσα (η καλύτερα μια ομάδα) από το να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής βρίσκεται ο Εορδαϊκός.

Είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό πως όσες ομάδες είχαν καταλάβει την 4η θέση στα μπαράζ ανόδου είχαν καταρτίσει μια ειδική βαθμολογία στην οποία η ομάδα της Πτολεμαΐδας βρισκόταν στην 5η θέση και άρα έπρεπε 5 ομάδες να μη δηλώσουν συμμετοχή.

Πράγμα που φάνταζε αρχικά λίγο δύσκολο αλλά τώρα λίγες ώρες πριν εκπνεύσουν οι δηλώσεις συμμετοχής είναι πολύ κοντά να συμβεί.

Πιο συγκεκριμένα Απόλλων Λάρισας και Ηρόδοτος έχουν δηλώσει ότι θα αγωνιστούν στο τοπικό και όχι στην Γ’ Εθνική,το ίδιο θα κάνει και ο Ηρακλής Λάρισας ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ που στην ειδική βαθμολογία πάνω από τον Εορδαϊκό με επίσημη ανακοίνωση του ανέφερε πως θα παίξει και αυτός στο τοπικό πρωτάθλημα.

Άρα απομένει μια ακόμα ομάδα να μη δηλώσει συμμετοχή και έτσι ο Εορδαϊκός να παίξει στην Γ΄ Εθνική.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την ΕΠΟ είναι ότι πολλές ομάδες το σκέφτονται να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα που του χρόνου με τους 4 ομίλους θα είναι πιο δύσκολο, επίπονο και πιο δαπανηρό και έτσι ο Εορδαϊκός αναμένει την πρόσκληση.

Όλο αυτό το διάστημα οι παράγοντες του Εορδαϊκού ήταν σίγουροι και αισιόδοξοι για αυτή την εξέλιξη και για αυτό άλλωστε ετοίμαζαν και σχεδίαζαν ομάδα που θα πάρει μέρος στην Γ΄ Εθνική ενώ παράλληλα δυναμώνει και διοικητικά αλλά για αυτά θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο.

Φυσικά εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως αν τώρα όλα πάνε στραβά και δεν υπάρξει άλλη αποχώρηση οι παράγοντες του Εορδαϊκού έχουμε ετοιμάσει και Plan B έτσι ώστε ο Εορδαϊκός θα είναι όπως και να έχει στην Γ’Εθνική.

Υπομονή λοιπόν λίγο ακόμα και τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

Πηγή: e-ptolemeos Θεόφιλος Ηλιάδης

Share This Article