Με το “δεξί” μπήκε ο Ατρόμητος στο φετινό πρωτάθλημα….λύγισε τον Ιωνικό στο 82’με 3-2 με τον Δαβίτη να σκοράρει τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ο σοβαρός τραυματισμός του Λυπηρίδη του Ατρόμητου που αποχώρησε υποβασταζόμενος στο 38′(οι λόγοι κάνουν για κάταγμα αστραγάλου) επισκίασε την πολύ σημαντική νίκη του νεανικού Ατρομήτου επί του νεοφώτιστου Ιωνικού Βαθυλάκκου για την 1η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Κοζάνης.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2 φορές αλλά τα «πιτσιρίκια» του Ατρόμητου όχι μόνο κατάφεραν να έχουν απάντηση αλλά λίγο πριν το τέλος πήραν και το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος αν και διαθέτει πάρα πολλά «πιτσιρίκια» έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ήταν μαχητικός και πήρε το τρίποντο απέναντι στον Ιωνικό που είχε αρκετές ελλείψεις αλλά με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία έχοντας δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Φάσεις και γκολ:

Στο 8ο κόρνερ Η. Σίσκου κεφαλιά Πουρλουκάκη άουτ και στην επόμενη φάση ο Β. Μακρυγιάννης μόνος απέναντι στο Μπερμπερίδη με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 19′ ο Δαβίτης μπήκε στη περιοχή αλλά το σουτ αδύναμο μπλόκαρε ο Παπακώστας αλλά αμέσως μετά ο Ι. Σίσκος με σουτ έξω από τη περιοχή ισοφάρισε.

Στο 29′ ο Κεΐσογλου μπήκε στη περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-2.

Στις καθυστερήσεις σέντρα στη περιοχή του Ιωνικού πρώτη κεφαλιά Πουρλουκάκη πλασέ Δαβίτη και 2-2.

Στο 53′ σουτ του Η. Σίσκου απέκρουσε δύσκολα ο Παπακώστας. Στο 60′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό αλλά το σουτ του Κεΐσογλου απέκρουσε ο Μπερμπερίδης και 3 λεπτά μετά δυνατό σουτ του Ι. Σίσκου πολύ δύσκολη απόκρουση του Παπακώστα.

Στο 82′ ο Δαβίτης μπήκε στη περιοχή πιεζόμενος σούταρε αλλά ο Παπακώστας μπλόκαρε. Στο 85ο Δαβίτης από κοντινή θέση με σουτ μετά από κόρνερ έκανε το 3-2.

Στο 93′ εκτέλεση φάουλ του Ελευθεριάδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπερμπερίδης. Εκτέλεση από το Κεΐσογλου δύσκολα έδιωξε ο Μπερμπερίδης η μπάλα έφτασε πάλι στο πρώτο σέντρα σουτ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Καρατέρπος

Βοηθοί: Κωνσταντινίδης – Τζιουβάρας

Αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη ο Βασιλειάδης του Ιωνικού.

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Κώστας Μαργιορίδης): Μπερμπεριδης, Εμμανουήλ, Χαραλαμπίδης, Πουρλουκάκης (83’Μπεσμπάρας), Ραμπίδης, Η. Σίσκος, Ι.Σίσκος, Κουτσογιώργος (58’Νίκου), Λυπηρίδης (38′ λ.τ. Χ.Σίσκος), Δαβίτης, Δημητρίου.

Ιωνικός περιοχής Βαθυλάκκου(Βασίλης Παπαζήσης): Παπακώστας, Ντάμαλης (75′ Δάβδας), Παλάσκας (46’Κ. Μακρυγιάννης),Κανάβας (46′ Βασιλειάδης ), Γκούπι, Β. Ελευθεριάδης , I. Ελευθεριάδης (87′ Αναγνώστου), Β. Μακρυγιάννης, Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης, Κεΐσογλου

Ρεπορτάζ αγώνα : Θεόφιλος Ηλιάδης e -ptolemeos

Φωτογραφίες: Athlitikianaskopisi.gr Κατερίνα Πολιτίδου

Share This Article