Κ19 Super League 2: Έτοιμη για το «διπλό» πρόκρισης η Κοζάνη κόντρα στον Καμπανιακό

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Την ευκαιρία να προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Κ19 Super League 2 έχει η Κοζάνη.

Πιο συγκεκριμένα το σύνολο των Παρασκευά και Τσέπουρα θα αντιμετωπίσουν την Τρίτη 16 Απριλίου εκτός έδρας τον Καμπανιακό, όπου σε περίπτωση νίκης θα τερματίσουν στην 1η θέση και θα πάρουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Κ19 Super League 2 (Α’ Όμιλος – 9η αγωνιστική)

Τρίτη 16 Απριλίου (17:00)

Καμπανιακός – Κοζάνη

Απόλλων Πόντου – Μακεδονικός 0-3 α.α.

Ρεπό: Ηρακλής

PhisioAnalisis 834pix

Πως θα γίνει αυτό;

Διαβάστε παρακάτω!

Μετά από 8 αγωνιστικές ο Μακεδονικός βρίσκεται στην 1η θέση με 13 βαθμούς, ο Ηρακλής στη 2η θέση με 12 βαθμούς, ο Καμπανιακός στην 3η θέση με 12 βαθμούς, η Κοζάνη στην 4η θέση με 10 βαθμούς και ο Απόλλων Πόντου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα στην 5η θέση με 0 βαθμούς.

Πάμε να δούμε το πρόγραμμα όλων των ομάδων στις δύο τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ | 13 ΒΑΘΜΟΙ

Ο Μακεδονικός την 9η αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Απόλλων  Πόντου, ματς που θα πάρει άνευ αγώνα και θα φτάσει τους 16 βαθμούς, ενώ την 10η και τελευταία αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του, οπότε το ταβάνι των «πρασίνων» είναι η 16 βαθμοί.

ΗΡΑΚΛΗΣ | 12 ΒΑΘΜΟΙ

Ο Ηρακλής την 9η αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του, ενώ την 10η και τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Καμπανιακό. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση νίκης επί του Καμπανιακού, θα φτάσει τους 15 βαθμούς, όπου είναι και το ταβάνι του.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ | 12 ΒΑΘΜΟΙ

Ο Καμπανιακός την 9η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Κοζάνη στην έδρα του, ενώ την 10η και τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με τον Ηρακλή. Για να κατακτήσει την 1η θέση, δεν πρέπει σίγουρα να χάσει από την Κοζάνη, αφού σε αυτή την περίπτωση ότι και να γίνει, η Κοζάνη θα κερδίσει την πρωτιά.

 ΚΟΖΑΝΗ | 10 ΒΑΘΜΟΙ

Η ομάδα της Κοζάνης την 9η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Καμπανιακό, ενώ την 10η και τελευταία αγωνιστική, θα πάρει άνευ αγώνα το ματς με τον Απόλλων Πόντου. Αυτό σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» αν κερδίσουν τον Καμπανιακό θα φτάσουν τους 16 βαθμούς που είναι και το ταβάνι τους, θα ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση με τον Μακεδονικό, με το σύνολο των Παρασκευά και  Τσέπουρα να κερδίζει την 1η θέση στην ισοβαθμία, αφού έχει μία ισοπαλία και μία νίκη επί του Μακεδονικού! Έτσι εάν η Κοζάνη πάρει αυτό το μεγάλο «διπλό», δεν έχει καμία σημασία τι θα γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια!

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article