Κυπελλούχος Πιερίας ο Εθνικός Ν.Κεραμιδίου

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Έκανε το νταμπλ ο Εθνικός Ν.Κεραμιδίου..σήμερα στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας αφού νίκησε την Ακαδημία Πλαταμώνα με σκορ 0-2.

Ούτε η Ακαδημία Πλαταμώνα, φιναλίστ του Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, δεν μπόρεσε να σταματήσει την ξέφρενη κούρσα της ομάδας του Βαγγέλη Μόρα!

Μια ακόμη πειστική εμφάνιση, αυτή την φορά στον Τελικό Κυπέλλου και νίκη με σκορ 0-2 και οι ουρανοί του Ά ΔΑΚ γέμισαν με φως, γνωστοποιώντας την κατάκτηση του τροπαίου απο την ομάδα της Πιερίας που υλοποίησε τους στόχους τους οποίους έθεσε για την φετινή περίοδο, δηλαδή κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας,την άνοδο στην Super League 2 αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Για την ιστορία τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν στο 40′ ο Ιντζόγλου από κοντά, έπειτα από σέντρα του Σεχολλάρι και στο 55′ ο Κρυεμάδι με σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από πάσα του Κόλα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ.Πολυχρόνης με βοηθούς τον κ.Μηνούδη και τη κ.Β. Τσικλητάρη.
4ος διαιτητής ο κ.Κρομμύδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης):
Κούσιας, Θεοδοσιάδης, Αγγελάτος, Σκαμαγκάς, Μήτρας (62′ Αρζάνας), Κατέλας Ν., Χατζηλαδάς (85′ Μανώλας), Τσιώμης, Ταντής (77′ Δελητζάνης), Κατέλας Δ., Καπετάνος (85′ Γαλάνης).

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας):
Πατσιογεώργος, Κόλα, Γιαλαμίδης, Χατζής, Παπαδόπουλος (65′ Λαμπίρης), Ιντζόγλου, Σεχολλάρι (77′ Ζουκάν), Κρυεμάδι (58′ Μετάι), Μηλιώτης (58′ Μουράτη), Κλιγγόπουλος, Τουλίκας Β. (77′ Κυριακίδης).

Share This Article