Και επίσημα τέλος στην συνεργασία Καστοριάς και Χάρη Βοριαζίδη …. ανακοίνωση ομάδας

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ανακοίνωση της Καστοριάς για την λύση “κοινή συναινέσει” της συνεργασίας της με τον Χάρη Βοριαζίδη.

Η Καστοριά ανακοινώνει κι επίσημα, τη λύση “κοινή συναινέσει” της συνεργασίας της με τον, μέχρι πρότινος, προπονητή της ομάδας, Χάρη Βοριαζίδη.

Ο Χάρης ήρθε σε μια δύσκολη κι αποφασιστική καμπή για την ομάδα μας. Φρόντισε αμέσως να ανεβάσει το καταρρακωμένο ηθικό των παικτών μας, έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι πιστεύει σε αυτούς, έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες παροπλισμένους και τους έδωσε νέα πνοή, ξεκαθαρίζοντας άμεσα ότι δεν είχαν πιάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή το ταβάνι της απόδοσης τους.

Ο Χάρης κατόρθωσε να τερματίσει την ομάδα μας , πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και να έχει σημαντική συμβολή στην σωτηρία της.

Ο Χάρης αποχωρεί ως φίλος. Ο Χάρης πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του για το καλό της ομάδας. Αγωνιούσε για την πορεία της όπως αγωνιούσαμε και εμείς. Απέδειξε πόσο κύριος είναι, τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Σε κάθε σχέση σημασία έχει η κατάληξη της. Και η κατάληξη, της από κοινού απόφασης, για μη συνέχισής της συνεργασίας μας διέπεται από ένα και μόνο χαρακτηριστικό. Αυτό της αμοιβαίας και αμφίδρομης εκτίμησης μεταξύ διοίκησης και προπονητή.

Πλέον έχουμε ακόμη έναν αληθινό φίλο. Τον Χάρη. Τον οποίο ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Και ποιος ξέρει. Στο μέλλον ίσως οι δρόμοι μας ξανανταμώσουν υπό ευνοϊκότερες συνθήκες. Γιατί οι αληθινοί φίλοι δεν χάνονται ποτέ.

Και ο Χάρης είναι ένας από αυτούς!

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article