Και εγένετο… Ακαδημία ποδοσφαίρου “Πανεδεσσαΐκός”

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Παρουσίαση Ακαδημίας “Πανεδεσσαΐκός”

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση – ενημέρωση έγινε η παρουσίαση του πλάνου της ακαδημίας του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ το απόγευμα της Τετάρτης 19/6 στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Έδεσσας!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Νασιόπουλος και Φάνης Κατεργιανάκης, γονείς και αθλητές, αθλητικοί παράγοντες των ομάδων, εκπρόσωποι της ΕΠΣ και απλοί φίλαθλοι.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο κ. Μάινος εκ μέρους της διοίκησης και ακολούθησε ο τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Καραϊσαρίδης.
Έγινε πλήρης ανάλυση του αγωνιστικού πλάνου της ακαδημίας, στο οποίο θα περιλαμβάνονται και τμήματα γυναικών, ΑΜΕΑ και ηλικιακό τμήμα 2-4 ετών με ψυχοκινητικο χαρακτήρα.

Επίσης αναφέρθηκαν οι σημαντικές παροχές της ακαδημίας, με δωρεάν ιματισμό, υποστήριξη από διαιτολόγο, αθλητικό ψυχολόγο, εργοφυσιολόγο,γυμναστήριο,τμήμα pilates για αποκατάσταση, εκπτώσεις στην συνδρομή για αδέλφια και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της ακαδημίας!

Επιπλεον έγινε η παρουσίαση του προπονητικού team, που αποτελείται από καταξιωμένους με πανεπιστημιακή εκπαίδευση, έμπειρους και διπλωματούχους UEFA προπονητές!

Στο τέλος δόθηκαν οι απαραίτητες επεξηγήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν από το ακρωτήριο.
Η διοίκηση του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ευχαριστεί θερμά οσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και επιθυμεί την συμμετοχή όλων σε αυτή την υγιή προσπάθεια με γνώμονα το καλό των παιδιών!!

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article