Θανάσης Κρυτσάνης (Πρόεδρος Εορδαϊκού) Ο Εορδαϊκός θα σωθεί,χρειαζόμαστε την στήριξη του φιλάθλου κόσμου της Εορδαίας

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Μετά το σημερινό αγώνα με την Νέα Αρτάκη, θα ήθελα να παρέμβω και να ενημερώσω τους φίλους του ποδοσφαίρου της ΕΟΡΔΑΙΑΣ και δη του ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ για το πόσο πιστεύω στη προσπάθεια για ανάταση του ποδοσφαίρου της ΕΟΡΔΑΙΑΣ και μέσα από αυτή του ποδοσφαίρου της ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η προσπάθεια του ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ξεκίνησε πριν τέσσερα (4) χρόνια και πλαισιώθηκε με την πορεία των χρόνων από νέα άτομα στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ τα οποία σήμερα κρίνονται ευθαρσώς ΑΞΙΟΛΟΓΙΑ.

Η σημερινή Διοίκηση, πέτυχε όλους τους στόχους και επανάφερε μετά από πολλά χρόνια (7 έτη) την ομάδα στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. Η ομάδα για να σταθεί και να μακροημερεύσει σε αυτή τη κατηγορία θα πρέπει ο κόσμος της ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, της ΕΟΡΔΑΙΑΣ και σε συνέχεια της ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ να την αγκαλιάσει.

Η σημερινή ΔΙΟΙΚΗΣΗ κατάφερε μετά από παλινωδίες, να έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με ποδοσφαιριστές της ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (21-25 ποδοσφαιριστές προέρχονται από τη περιοχή μας) το οποίο θεωρεί ότι είναι στα όρια του πρωταθλητισμού για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος τον οποίο διανύουμε.

Σήμερα αντιμετωπίσαμε την ΑΟ Νέα Αρτάκη, μία ομάδα η οποία είναι πρωτοπόρος του ομίλου και θεωρώ ότι θα έπρεπε να περάσουμε από ‘πάνω’ με δύο ίσως και τρία γκόλ με 10 παίκτες από το 30΄! Αν είχαμε έντεκα δε ξέρω τι θα συνέβαινε!!!

Τα στιγμιότυπα του σημερινού αγώνα ‘θα ανέβουν’ τις επόμενες ημέρες και θα αποδείξουν αυτά στα οποία προλογίζομαι.

Η συγκεκριμένη ομάδα κατά την προσωπική μου άποψη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ήταν πολύ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ για να περάσει από την ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ με νίκη.

Οι λόγοι για τους οποίους συνέβη αυτό είναι υπό διερεύνηση και ‘εσωτερικά’, αλλά και στις επιλογές της διαιτησίας. Όσον αφορά την ΑΟ Νέα Αρτάκη, διοικητικά, δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο, κάνουν τη προσπάθεια τους όπως όλοι μας.

Η ομάδα μας, κατάφερε στο δεύτερο γύρο και πέρασε από τον Αστέρα Σταυρού (με 10 παίκτες) με νίκη, πέρασε από την Ηγουμενίτσα απέναντι στο Θεσπρωτό με ένα διαιτητή ‘ανέκδοτο’ με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η σημερινή ήττα για τους λόγους οι οποίοι προήλθαν θα διερευνηθεί. Δε γίνεται να χάνεις από τέτοια ομάδα όταν εδώ και 9 αγωνιστικές αποδεικνύεις ότι είσαι στους πρώτους με πολύ καλύτερους αντιπάλους από τον σημερινό κατά την προσωπική μου άποψη.

Δέσμευση μου απέναντι στους φίλους και οπαδούς τους ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ είναι ότι θα γίνει ‘ξεκαθάρισμα’ και θα αντιληφθούν όλοι τους ρόλους τους εντός του Συλλόγου. Το ‘μαχαίρι στο κόκαλο΄.

Η ομάδας μας, ο ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ θα σωθεί και θα παραμείνει στην κατηγορία!

Τους αντιπάλους μας τους γνωρίζουμε από το πρώτο γύρο, θεωρώ ότι η σωτηρία του Συλλόγου με το υπάρχον ρόστερ μπορεί να επιτευχθεί άνετα.

Ζητάω προσωπικά από τους φίλους του Συλλόγου τη στήριξη και εμπιστοσύνη στο έργο της παρούσας Διοίκησης για όσα γίνονται για το καλό της ομάδας μας, της αγάπης μας, του ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ!

Με Τιμή
ΚΡΥΤΣΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ

Share This Article