Η “πρώτη” του Σάκη Παπαβασιλείου με τον Πιερικό

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την πρώτη του προπόνηση με την επιστροφή του στον πάγκο του Πιερικου έκανε σήμερα Παρασκευή ο Σάκης Παπαβασιλειου.

Ο νέος τεχνικός των “Μελανόλευκων” παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τον Πρόεδρο, Τομ Παπαδόπουλο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Λεονταρά και τον έφορο ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλη Χατζηιωάννου.

Ο Τομ Παπαδόπουλος, αφού καλωσόρισε τον Σάκη Παπαβασιλειου, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να στηρίξουν την επιλογή και να τον βοηθήσουν στο έργο του, προκειμένου η ομάδα να φτάσει τον στόχο της, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, πρέπει η ομάδα να καταθέτει την ψυχή της κάθε αγωνιστική και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, αφού όπως τόνισε ο Πιερικός έχει στηθεί σε επαγγελματικά πρότυπα, στελεχώθηκε με επαγγελματίες σε κάθε τομέα και πρέπει να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.

Απο τη μεριά του, ο Σάκης Παπαβασιλειου στη σύντομη τοποθέτηση του ζήτησε σκληρή προσπάθεια από όλους και προσήλωση, είστε η ομάδα να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της.

“Πρέπει πρώτα από όλα να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα και επιθυμία για διάκριση. Και να ξέρετε πως κάνεις δεν είναι πάνω από την ομάδα και τον στόχο της”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο 47χρονος προπονητής.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε τετ α τετ με κάθε παίκτη ξεχωριστά, προκειμένου να αναλύσει τι είναι αυτό που περιμένει από τον καθένα.
Σε ότι αφορά τους συνεργάτες του, ο Γιάννης Χατζηπουργάνης, αναλαμβάνει προπονητής φυσικής κατάστασης, με τον οποίο είχαν δουλέψει στον Βατανιακό, ενώ στο επιτελείο θα προστεθεί και ένας αναλυτής.

Στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψαν και ο Μάριος Χατζηκωνσταντίνου με τον Διονύση Μπαλάφα, που τέθηκαν στη διάθεσή του Σάκη Παπαβασιλειου.

Πηγή: Πιερικός 1961

Share This Article