Η Μακεδονική Δύναμη συγχαίρει την Αναστασία Κουτρότσιου

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

🇬🇷 KOUTROTSIOU ANASTASIA 🇬🇷
IR. GREECE TAEKWONDO
EUROPIAN JUNIOR
TAEKWONDO CHAMPIONSHIPS 2023
TALLINN ESTONIA ….

Σε μια ακόμη διεθνή διοργάνωση έδωσε το παρών η κυρία Κουτρότσιου Ανάστασια , Γυμνάστρια του συλλόγου μας και Διεθνής διαιτητής. Αυτήν τη φορά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντο, Εφήβων- Νεανίδων στο Ταλίν της Εσθονίας που σήμερα Σαββάτο 26 Αυγούστου έπεσε η αυλαία , πανηγυριζοντας η χώρα μας, 3 μετάλλια και 8 πέμπτες θέσεις .

Η Κυρία Κουτρότσιου Αναστασία εκπροσωπόντας την Ελληνική Διαιτησία βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Εσθονίας έπειτα από πρόσκληση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Ταεκβοντό σε μια χρονική στιγμή που σίγουρα βελτιώνει την ετοιμότητα της , ενόψει της αξιολόγησης της, από την επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας για την συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι το 2024 !!!

Αύριο Κυριακή επιστρέφει από την Εσθονία , και την Δευτέρα θα ταξιδέψει για το Παρίσι συμμετάσχοντας στο 2°GRAND PRIX Taekwondo του έτους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας και τα μέλη συγχαίρουν την Γυμνάστρια τους για τις επαναλαμβανωμενες συμμετοχές της , στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του ολυμπιακού αγωνίσματος του Ταεκβοντό ανά τον κόσμο, και αισθάνεται περηφάνια για την ΑΞΙΑ εκπροσώπηση της χώρας και της πόλης μας, της Κοζάνης , και φυσικά του συλλόγου μας. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ.

Η Αναστασία Κουτρότσιου με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τάε κβο ντο Chuwon Choue.

Ένας ιδιαίτερος άνθρωπος που έγραψε ιστορία στην εξέλιξη του ταεκβοντό στον πλανήτη.
Ο πρόεδρος της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντο Μr Chunwon Choue.
Οι επιτυχημένοι ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι το επόμενο στοίχημα του.

Επιμέλεια: www.Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article