Εορδαϊκός: Ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον Σύλλογο

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Η διοίκηση του «Φ.Σ. Εορδαϊκός» θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στον Σύλλογο.

Αναλαμβάνοντας τη Διοίκηση του ιστορικού αυτού Συλλόγου θέσαμε κάποιους κανόνες.

Οι πιο σημαντικοί από αυτούς ήταν ότι:

  1. Ο Σύλλογος θα δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας ώστε να κάνουν το επόμενο τους βήμα στο ποδόσφαιρο.
  2. Δε θα υπάρχουν παρεμβάσεις απο κανέναν στο έργο του τεχνικού επιτελείου ώστε να μπορεί αυτό να αξιολογηθεί και να κρίνεται βάσει των επιλογών του για να υπάρχουν υγιείς συνθήκες στη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος.
  3. Να ενισχύσουμε το Σύλλογο με ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς.

Μετά και τη χθεσινή (14/1) εμφάνιση στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, οι επιλογές της Διοίκησης φαίνεται να βρίσκονται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το αγωνιστικό τμήμα αποκτάει χαρακτήρα και προσωπικότητα. Όσοι δε κατάφεραν να προσαρμοστούν σε αυτές τις συνθήκες ήταν αυτονόητο ότι δε θα μπορούσαν να συνυπάρξουν σε αυτό το μοντέλο λειτουργίας.

Ήδη έχουμε ανακοινώσει ως Διοίκηση την προσθήκη των Θωμά Πιρίτζαους και Δανιήλ Στεργιόπουλο. Δυο αξιόλογες αγωνιστικές προσθήκες οι οποίες ενισχύουν το Σύλλογο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Σύλλογος αποδέσμευσε μέχρι σήμερα τους Ίγκορ Μάρκον, Μαράσι Φίλιππα και Νικόλαο Χαϊτα.

Από σήμερα αποδεσμεύει και τους Θεόδωρο Σιδηρόπουλο και Σαράντη Τοπάλη τους οποίους ευχαριστούμε για τη προσφορά στο Σύλλογο και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους.

Ο Σύλλογος ανακοινώνει την αποδέσμευση του κ. Αργύρη Σιώμου συνεργάτη μέχρι πρότινος του κ. Κατακαλίδη και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του μέχρι σήμερα. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του.

 Ο Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνέργασιας με τον κ. Παπαζήση Βασίλειο ως άμεσο συνεργάτη του κ. Κατακαλίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον κ. Παπαζήση ο οποίος είναι κάτοχος του UEFA A’ και απόφοιτος της μεγάλης σχολή της Βarcelona,με συνεχή παρουσία στα διεθνή σεμινάρια προπονητών. Στο παρελθόν ήταν τεχνικός Διευθυντής σε όλη την Ελλάδα στα Καμπ Αναπτυξιακών Υποδομών της A.C.Milan. Μέχρι προσφάτως ήταν προπονητής στον «Ιωνικό Βαθυλάκκου».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώθουν άλλες δύο με τρείς προσθήκες ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει επέλθει συμφωνία για την προσχώρηση τους στην ομάδα και απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για την ένταξη τους.

Η Διοίκηση με γνώμονα τη καλύτερη δυνατή διαχείριση των πόρων των οποίων διαθέτει θα κάνει ότι κρίνει απαραίτητο ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της παραμονής στη Γ´ Εθνική και της κατάκτησης του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης.

Ένας Σύλλογος είναι μεγάλος και ισχυρός όταν είναι και ο κόσμος του. Ο Εορδαϊκός για να είναι μεγάλος και ισχυρός έχει ανάγκη την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είτε στα εντός, είτε στα εκτός έδρας παιχνίδια του.

Σε αυτή τη προσπάθεια δε περισσεύει κανένας! Κανένας που βάζει μπροστά το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ.

Σας θέλουμε δίπλα μας για τις δύσκολες μάχες που θα δώσουμε!

Μέχρι τέλους ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ!!!

Με Τιμή

ΔΣ «Φ.Σ. Εορδαϊκός»

ΠΗΓΗ: eordaikos.gr

Share This Article