Γ’ Εθνική: Στο τέλος “λύγισε” ο Εορδαΐκός…και έχασε με 4-2 στον Σβορώνο

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Σβορώνου ο Εορδαϊκός κατάφερε να “γυρίσει” από το 2-0 που έχανε στο ημίχρονο να ισοφαρίσει αλλά τελικά με 2 γκολ στο 94’και 97′ να γνωρίζει την ήττα με 4-2.τον Σβορώνος

Παίκτης αποκάλυψη για τον Εορδαϊκό ο Δημήτρης Παπαζήσης που στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα τη βοήθησε να “επιστρέψει” στο παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ

Στο 9’σέντρα Κυρτέγου κεφαλιά Κυπαρίσση άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Κοντογουλίδη 4 λεπτά μετά.

Στο 17’μετά από κάθετη πάσα του Κυρτέγου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Δημητριάδη αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια.
Στο 20′ Νίκολι-Χάιτας και Καλογιαννίδης άλλαξαν σουτ του τελευταίου από καλή θέση άουτ.
Στο 23′ εκτέλεση φάουλ Κυρτέγου αδράνεια άμυνας και ο Μυστρίδης από κοντά άνοιξε το σκορ.
Στο 28′ λάθος Πούλιου στο χώρο του κέντρου έκλεψε ο Κυπαρίσσης και έφυγε μόνος άλλα ο αμυντικός του Εορδαϊκού πρόλαβε και έκοψε.
Στο 30’σέντρα ακριβείας Κυρτέγου καταπληκτική κεφαλιά Μπατζώνη και 2-0.

Στο 37′ παρόμοια φάση αλλά αυτή τη φορά το σουτ του Μπατζώνη μπλόκαρε ο Δημητριάδης ενώ το ίδιο έκανε ο Ζωγράφος στο σουτ του Παπανικόπουλου.

Στο 50′ ο Παπαζήσης έφυγε μόνος απέναντι στο Ζωγράφο τη τελευταία στιγμή έκοψε τη τελευταία στιγμή σωτηρία ο Φυτόπουλους.

Στο 52′ υποδειγματική αντεπίθεση για Εορδαϊκό ο Μπαλίτσας έδωσε Νίκολι, αυτός Κοντογουλίδη αυτός έδωσε ακόμα πιο αριστερά στον Παπαζήση που έκανε τη παράλληλη σέντρα και ο Χάιτας από κοντά μείωσε σε 2-1.
Στο 57′ εκτέλεση φάουλ Κυρτέγου προβολή Μπατζώνη από κοντά άουτ.

Στο 63′ σέντρα -σουτ Νίκολι δεν πρόλαβε ο Παπαζήσης και στο 72′ μόνος απέναντι στο Δημητριάδη πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού μπλόκαρε σωτήρια και στην επόμενη φάση πλασέ Κυρτέγου σχεδόν πάνω από τη γραμμή άουτ.

Στο 78ο κεφαλιά Μπατζώνη άουτ και στο 79′ καταπληκτική ενέργεια από αριστερά του Παπαζήση,απέφυγε εκπληκτικά τον αντίπαλο του σέντραρε και ο Τσαγκαλίδης από κοντά ισοφάρισε.

Στο 94′ όμως αδράνεια της άμυνας παράλληλη σέντρα και ο Μυστρίδης από κοντά έκανε το 3-2 με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Στο 97’ο Μπατζώνης έφυγε από καθαρή θέση οφσάιντ σέντραρε και ο Κυπαρίσσης από κοντά έκανε το 4-2.

Διαιτητής: Τζήκας
Βοηθοί: Φακανάς- Τσακιρόπουλος

Κίτρινες είδαν οι Κωτσιόπουλος, Σωτηριάδης, Μητσόπουλος, Μυστρίδης, Παπαζήσης.

ΓΑΣ Σβορώνος(Νίκος Θεοδοσιάδης): Ζωγράφος, Βούλγαρης (87′ Καραγκούνης), , Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλους, Μυστρίδης, Ξυδούς (67′ Δημηνάς), Κοντοθανάσης, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (95′ Παπαδόπουλος), Μπατζώνης.

Εορδαϊκός(Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Παπάς, Πούλιος, Σωτηριάδης, Κοντογουλίδης, Μπαλίτσας, Καλογιαννίδης (61′ Μητσόπουλος, 85’Δερβίσι), Παπανικόπουλος (46′ Παπαζήσης ), Χάιτας, Νίκολι (69′ Τσαγκαλίδης).

Πηγή: e-ptolemeos

Ρεπορτάζ- Φωτογραφίες : Θεόφιλος Ηλιάδης

Share This Article