Γ’ Εθνική: Νέα Αρτάκη – Πιερικός 1-0

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Η Αρτάκη επικράτησε 1-0 του Πιερικού, στη δέκατη πέμπτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο ΑΟ Νέας Αρτάκης προσπέρασε τον σημερινό αντίπαλο του, και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας (παραμένοντας στο -5 απ’ τον πρωτοπόρο Σβορώνο), μπήκε δυνατά στο ματς και στο 15′ είχε μια καλή στιγμή με πλασέ του Σπηλιώτη, που πέρασε λίγο έξω, ο οποίος δύο λεπτά ευστόχησε με κεφαλιά, αξιοποιώντας σέντρα του Παπαδάκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία και στο 25′ με σουτ από πλάγια θέση του Δ. Χατζηστάμου, που απέκρουσε ο αντίπαλος πορτιέρο.

Απ’ την άλλη, η ομάδα της Πιερίας προσπάθησε να απειλήσει με σουτ του Σαραντίδη στο 27′ που πέρασε έξω, ενώ στο 33′ ο Διαμαντής απέκρουσε το σουτ του Κωνσταντινίδη. Στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης ο Παπαδάκης βρέθηκε απέναντι απ’ τον Μπαλάφα, που έσωσε την εστία του από δεύτερη παραβίαση, ενώ στο 55′ του σουτ του Ντελέκου έξω από την περιοχή πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι, με την ομάδα της Εύβοιας ειδικά μετά τα μέσα του δεύτερου μέρους να κάνει και διαχείριση του προβαδίσματος που είχε.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση με σουτ των Σαραντίδη (58′ άουτ), Μπλέτσα (64′ απέκρουσε ο Διαμαντής) και Μιγκέλ (90′ άουτ), με το 1-0 να παραμένει ως το φινάλε και τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Μαγκαφινη να εξασφαλίζουν μια σημαντική νίκη που τους κρατά ζωντανούς στο κυνήγι του τίτλου.

Διαιτητής: Κολορίζος (ΕΠΣ Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Μπακογιάννης – Βλατάκης (ΕΠΣ Αθηνών)

Νέα Αρτάκη (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Διαμαντής, Χατζηστάμου, Μερτύρης, Ζαχαράκης, Στασινόπουλος, Γερογιάννης, Λάμπρου, Ντελέκος (88′ Βρέττος), Παπαδάκης (75′ Τ. Χατζηστάμου), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης (90’+ Φισκατώρης).

Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης (88′ Στραβογιάννης), Καλατζής (64′ Παπαϊωάννου), Γιαλαμίδης, Καρατάσιος, Μπλέτσας (80′ Οικονομικός), Μπαλογιάννης, Κατσαβάκης (64′ Φασίδης), Σαραντίδης, Ματζαλάκου (64′ Οικονομόπουλος), Μιγκέλ

Πηγή: EviaSport

Share This Article