Γ’ Εθνική: Νέα Αρτάκη – Εορδαΐκός 3-0

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την ήττα γνώρισε ο Εορδαϊκός στη Νέα Αρτάκη από την τοπική ομάδα σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Γ’Εθνικής Κατηγορίας.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ Εθνικής.

Η ομάδα της Πτολεμαΐδας, γνώριζε εξ’ αρχής τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε τροχιά πρωτιάς, σε αντίθεση με τους «πράσινους», οι οποίοι δεν ικανοποιούν με την απόδοσή τους στο γήπεδο αυτές τις δέκα αγωνιστικές και πρέπει να παλέψουν πολύ σκληρά μέχρι το τέλος, για να καταφέρουν τον στόχο της παραμονής.

Στα αγωνιστικά στο 25′ λεπτό ο Δ. Χατζηστάμου άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Νέα Αρτάκη, ενώ ο Σκριβάνος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, γράφοντας τα 2-0 στο 54′ λεπτό. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Α. Χατζηστάμου στο 83′ λεπτό.

Έτσι, ο Εορδαϊκός παρέμεινε στους 7 βαθμούς και την 16η θέση, κάτι το οποίο πρέπει να αρχίζει να τον προβληματίζει, ενόψει της συνέχειας. Την επόμενη αγωνιστική, θα φιλοξενήσει στην έδρα του το Κιλελέρ, με μοναδικό στόχο τη νίκη, ούτως ώστε να πάρει τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική «ανάσα».

Νέα Αρτάκη: (Μαγκαφίνης) Διαμαντής, Δ. Χατζηστάμου (70′ Βρέττος), Μερτύρης (85′ Βελής), Τσούπρος, Στασινόπουλος, Γερογιάννης, Λάμπρου, Ντελέκος (79′ Α. Χατζηστάμου), Σκριβάνος (70′ Σπηλιώτης), Ιορδανίδης (85′ Φισκατώρης), Παπαδάκης

Εορδαϊκός: (Κατακαλίδης) Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Πούλιος, Παπάς, Κουνάβας, Μπαλίτσας (72′ Τσαγκαλίδης), Κοντογουλίδης (46′ Καρπόλ), Παπανικολόπουλος, Γκάιτο (60′ Παπαδόπουλος), Χάιτας (70′ Παπαζήσης), Νίκολλι (84′ Ντερβίση)

Photos: www.egnomi.gr

Share This Article