Γ’ Εθνική:Βατανιακός – Θύελλα Κατσίκα 0-4

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Τεράστια σε έκταση, αλλά και σημασία νίκη πήρε σήμερα η Θύελλα Κατσικά στην Κατερίνη από τον ισόβαθμό της Βατανιακό με σκορ 0-4 και μετά το διπλό στον Εορδαϊκό, οι Ηπειρώτες δείχνουν ότι έχουν τις δυνατότητες να ανταγωνιστούν τις ομάδες που είναι στην κόψη του ξυραφιού και να σωθούν!

Η Θύελλα μπήκε από το πρώτο λεπτό δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 2′ λεπτό με τον Γούλα, ενώ με 2 ακόμη γκολ του Παππά στο 20’ και το 33’ το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 0-3! Μάλιστα η Θύελλα ήταν τόσο εντυπωσιακή που το σκορ μπορούσε να είναι μεγαλύτερο στο πρώτο ημίχρονο βάσει των σημαντικών ευκαιριών που χάθηκαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα έκανε την καλύτερη δυνατή διαχείριση του σκορ, χάνοντας και πάλι κάποιες ευκαιρίες, αλλά στο 85’ ο νεαρός Ρίζος ανέβασε το σκορ στο 0-4.

Με τη νίκη αυτή η ψυχολογία της ομάδας σίγουρα αλλάζει και τώρα έρχεται η σειρά των Τρικάλων, αφού την Τετάρτη θα υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική, με την Θύελλα να υποδέχεται στην έδρα της την ιστορική ομάδα.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): 

Τσιλεγκερίδης, Σαμανίδης, Ντόσης, Γκαράτζιας, Μυρτολλάρι, Δαλαμήτρας, Μαργαρίτης (55΄ Μιχαηλίδης), Μαυρίδης, Μιτακίδης, Ανανιάδης Δ. (67΄ Κυπαρίσσης), Ανανιάδης Χ. (55΄ Μάλα).

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Πάκος, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης (76΄ Πολυχρόνης), Εμβραΐζογλου (65΄ Τουρμούσογλου), Παππάς (81΄ Πάνος), Κωσταμένας (65΄ Λόκα), Γούλας (76΄ Ρίζος).

Share This Article