Γ’Εθνική: Νέστος Χρυσούπολης – Καβάλα 0-3

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης


Η ομάδα της Καβάλας απέκτησε από το πρώτο ημίχρονο ευρύ προβάδισμα, εκμεταλλευόμενη δύο στημένες φάσεις.

Στην πρώτη περίπτωση και συγκεκριμένα στο 22′ λεπτό ο Σαλπιγγίδης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Μούτσα, ο οποίος αιφνιδιάστηκε, με την μπάλα να περνάει τη γραμμή του τέρματος για το 0-1.

Λίγο μετά το 40′ οι «Αργοναύτες» διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση και αδυναμία απομάκρυνσης των γηπεδούχων, ο Παπαδόπουλος με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 0-2. Καλή στιγμή για τον Νέστο με το -εκτός περιοχής- σουτ του Ράνου που εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Αστράς. Ισορροπημένη η αναμέτρηση στο πρώτο της μισό.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Νέστος είχε σημαντική, διπλή ευκαιρία με Σιδηρόπουλο και Τανζού. Και στις δύο περιπτώσεις παρενέβει σωτήρια ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Η Καβάλα αύξησε το ποσοστό κατοχής της, κυκλοφορώντας με περισσότερη ηρεμία την μπάλα. Στο 58ο λεπτό ο Τζελίδης σέντραρε προς την περιοχή και ο Παπαδόπουλος σκόραρε ξανά για το 0-3 με καρφωτή κεφαλιά.

Όλα είχαν κριθεί στο γήπεδο της Χρυσούπολης, με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά στον αγωνιστικό χώρο. Οι «αργοναύτες» έφτασαν κοντά και σε 4ο γκολ στο 90′, όταν μετά από γύρισμα του Αλτιντζή, ο Καρακώστας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μούτσα ενώ στην επαναφορά ο τερματοφύλακας του Νέστου δεν άφησε τον Παπαδόπουλο να σκοράρει για τρίτη φορά.

Η ομάδα της Χρυσούπολης ζήτησε πέναλτι στις καθυστερήσεις, σε σύγκρουση του Σέα με τον Αστρά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Νέστος Χρυσούπολης: Μούτσα, Πανταζής, Σιδηρόπουλος (82′ Μπατσαράς), Κοτταρίδης, Τανζού (57′ Μενίκου), Μυφτάρι (75′ Τορομανίδης) Γκατζολάρι, Ορφανίδης, Κουκόλης, Ράνος (75′ Μπαρέττας), Οκάν (57′ Σέα)

ΑΟ Καβάλα : Αστράς, Δαλιανόπουλος (80′ Μπιμπισίδης), Περδίκης, Σμίλτος, Καζαντζίδης, Δημητριάδης, Γκέντσογλου, Τζελίδης, Σαλπιγγίδης (59′ Καρακώστας), Β. Παπαδόπουλος, Γκέκας (87′ Αλτιντζής)

Με πληροφορίες από την Proini

Share This Article