Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης – Τιτάν Σερβίων 4-3

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Παιχνίδι για καρδιακούς πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο Ν.Νικόπολης με τον γηπεδούχο Μακεδονικό Κοζάνης να κερδίζει στις καθυστερήσεις του αγώνα τον “μαχητικό” Τιτάν Σερβίων με το πλούσιο 4-3.

Πρωταγωνιστής του αγώνα για τους γηπεδούχους ο νεαρός Δημήτρης Τζέλος που πέτυχε χατ τρικ φτάνοντας αισίως τα 10 γκολ περνώντας στην κορυφής του πίνακα των σκόρερ.

Σε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό με μονομαχίες και διακυμάνσεις στο σκορ

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και άνοιξαν τον σκορ με τον Πελέκα στο 18′ λεπτό,ενώ η ισοφάριση για τους ποδοσφαιριστές του Μάκη Μαλουτα ήρθε στο 41′ λεπτό με τον Τζέλο να κάνει το 1-1.

Το 2-1 έγινε στο 51’με αυτογκόλ για τους φιλοξενούμενους,ενώ το 3-1 έκανε και πάλι ο Τζέλος.

Η μαχητική ομάδα των Σερβίων δεν “παράτησε” το παιχνίδι σε κανένα σημείο του και έβγαλε αντίδραση στο 80′ λεπτό με τον Βαβλιάρα που μείωσε σε 3-2 και ξαναέβαλε τους φιλοξενούμενους στον αγώνα.

Το πείσμα και η μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών του Σωτήρη Μαυροδήμου επιβραβεύτηκε με την ισοφάριση στο 87′ σε 3-3 με τον Δήμο βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι.

Πριν όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τους φιλοξενούμενους ο Δημήτρης Τζέλος θα σκοράρει κάνοντας χατ τρικ και σφραγίζοντας την νίκη για τους γηπεδούχους με το “αγγλικό” 4-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μακεδονικός Κοζάνης( Μάκης Μαλούτας) Μεντεσίδης,Κεϊσίδης,Τάτσινας, Πολυχρονιάδης,Σακαλής, Μαλούτας,Ματούλας,Τζέλος, Μετικάνος,Ευθυμιάδης, Νάνος

Στο πάγκο έκατσαν οι: Βαρυτιμίδης,Ζερβανταρίδης, Τρομπούκης, Στεφανίδης,Πιλικίδης,Μαντζιώκας, Τσίτσαρης,Μόσχος,Δεμερτζίδης

Τιτάν Σερβίων(Σωτήρης Μαυροδήμος )Τζέλλος,Μουρατίδης, Τακίδης,Νταραμπάς,Μαρούδης, Νέστορας,Δήμος,Σαλτσίδης, Μοσχόπουλος, Μαυροδήμος,Πελέκας

Στον πάγκο έκατσαν οι: Βαβλιάρας,Βήττας Ιωα, Διβηκέλης,Βήττας Θ,Λαβαντσιώτης, Βαχτσεβάνος,Παπαδημητρίου, Νέστορας Ευθ.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης – Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article